maandag 9 februari 2015

Geheim ades voor suède shoppers

Een goede shopper is als een goede vriend; je neemt hem overal mee naartoe en vertrouwt hem al jouw spullen toe. Ik kan een goede handtas dan ook ontzettend waarderen. Als gevolg dat de tas en ik soms maanden onafscheidelijk zijn. Een beetje kwaliteit is dan niet overbodig, daarom zorg ik altijd voor een lederen tas. Dit gaat langer mee én ziet er gewoon veel beter uit. Klik snel verder want bij deze deel ik met jullie een geheim adres voor super lekkere grote betaalbare suède shoppers!Afgelopen week kwam ik het tassenmerk Joof tegen en dit adresje wilde ik gelijk even met jullie delen. Bij Joof heb ik namelijk super betaalde tassen gevonden. In de webshop vind je suede shoppers in allerlei kleurtjes. Ik heb persoonlijk toch liever een gek kleurtje, een keertje wat anders dan zwart of bruin. De zomerse tassen van zacht suede van Joof zijn een absolute aanrader!
Shop Joof is opgericht door Liza, zij liep een bijzonder fijn tas tegen het lijf. Zij heeft toen de eigenaar van de winkel benaderd en een samenwerking met hem opgezet. Sindsdien heeft zij die fijne tas in allerlei kleurtjes in de aanbieding. Liza zweert er dus zelf bij en verkoopt tassen waar zijzelf in eerste instantie verliefd op werd. Meer garantie kunnen we niet krijgen denk ik zo?


1 opmerking:


  1. Hey there! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be ok. I'm definitely enjoying your blog and look forward to new posts. netflix login

    BeantwoordenVerwijderen