dinsdag 3 april 2012

Nieuwe tas op komst!

Als oud-werknemer van Zalando kun je je voorstellen dat mijn liefde voor hun producten blijft bestaan. Ik heb al ervaring met de service van Zalando en heb toevallig nog collega's die me zo af en
toe korting kunnen geven (hihi).

Toch, als ik door het assortiment scroll erger ik me. Ik merk dat het grote assortiment, USP van Zalando, me in de weg zit. Ik moet te lang zoeken en te lang scrollen tot ik iets leuks vind. Natuurlijk is hier het filtersysteem op hun site voor, maar het shoppen kost me toch wat te veel tijd. Het is immers ONLINE shoppen: superrr snel!

Je gelooft het of niet, ik heb een hele goede dag hoor! Dit kritische puntje wilde ik alleen eventjes met jullie delen en ik was benieuwd: ervaren jullie dit ook zo?

En ondanks het reusachtige assortiment van Zalando heb ik gekozen voor een leuke nieuwe lederen zomertas van Gianni Chiarini. Plaatjeplaatjeplaatje. Snap ik, dus komt eraan:

2 opmerkingen:

  1. Zolando is a very renouned name in the leather bag's industry.All of their collections are just outstanding.Any piece of this brand can never be rejected.

    BeantwoordenVerwijderen