woensdag 4 april 2012

Loafers van opa

He kijk, opa schoenen! Dit was werkelijk het eerste dat in me opkwam. Mode blijft me verbazen. Bij winkels als Sacha en Invito zag je de kopietjes al snel liggen. Zoals een kind het standaard huisje met schoorsteentje en puntdakje zou tekenen zou ik een opa tekenen met deze sloffen. Loafers zijn geen sloffen maar HIPPE sloffen. En verek, ze staan nog best leuk ook!


In de FAB shop (ja van die leuke FAB tassen) kom ik deze opaschoentjes tegen. Best schattig toch? Alexander McQueen heeft deze in collectie. En deze gouden loafers kwam ik een lange tijd terug al tegen bij Zalando. Ze stonden klaar in de sample-room van Germany's Next Top Model, klaar voor de shows. Helaas moest ik ze weer terug zetten!

4 opmerkingen:

  1. Ik vind ze echt leuk. Voor al die roze met hartjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je artikelen blijven leuk om te lezen doomi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn leuk genoeg volgens mij ... Ik heb echt bewondering voor je idee├źn en manier om ze bij elkaar om een ​​prachtige blog Dank voor te maken.

    BeantwoordenVerwijderen