woensdag 21 maart 2012

Sieraden en tassen van eigen bodem

Ik denk dat het hebben van een eigen sieradenlijn een droom is voor veel vrouwen. Twee weken geleden ontmoette ik een vrouw die deze droom leeft. Suzanne Hof heeft haar eigen sieradenlijn genaamd Sugarz. Ik zocht haar op aan de Spuistraat in Amsterdam. Hier heeft Suzanne haar eigen winkel "Locals". Ik hoor je al denken en ik geef je gelijk, een druk dametje is het zeker.

Bij Locals vind je accessoires van kleine ontwerpers uit de omgeving. Die ene dame die de mooiste sieraden op zolder smeedt of de jongeman die zijn lederen tasjes als hobby thuis stikt. De creaties van deze mensen vind je bij Locals. "Kleine" ontwerpers, maar geen amateurs. Locals verkoopt shawls, tassen en sieraden waar menig vrouw van begint te zwijmelen. En nog leuker: producten bij Locals vind je bijna nergens. Super uniek dus!

Ik werd hartelijk ontvangen door Suzanne. Onder het genot van een kopje koffie vertelt ze me over haar sieraden van Sugarz (ook verkrijgbaar bij Locals) en het idee achter Locals. Ik raak geïnspireerd en ben onder de indruk van de prestaties van Suzanne. Dit soort vrouwen die niet alleen denken maar ook doen, de stap tot ondernemen durven de nemen, zijn een voorbeeld voor me. De winkel is helemaal naar mijn smaak ingericht: overal is wel iets te zien. Ik ga naar huis met een grote schelpjesring en een paar oorbellen voor de zomer. Locals aan de Spuistraat 272(naast de Kalverstraat) en de website van Sugarz zijn het bezoeken waard!

Mijn lievelings op de website van Sugarz zijn:
De lederen studs armband en de Nomaden oorbellen
3 opmerkingen: