donderdag 2 februari 2012

Romantische blouse

Door afgelopen half jaar Zalando kun je je voorstellen hoe mijn kledingkast eruit ziet. Verhuizen naar Nederland was een ramp, de skikoffer op het dak zat vol. Mijn kledingstijl is redelijk romantisch, creme en rouches en ik draag graag blouses. Nu heb ik een favoriet gevonden! En jullie weten wel waar..

Ik heb dit bloesje van Sisterpoint besteld en ik ben verkocht! Nu ontdek ik op de webshop ook dat ze er in andere kleuren zijn. Wit, zwart & een geel patroontje. De pasvorm is perfect en met een paar gouden sieraden is dit blousje af..

Als dit niet helemaal jouw smaak is, misschien deze dan wel. Ik heb de zusjes van mijn blousje opgezocht:
4 opmerkingen:

 1. echt super leuk! ik vind die witte erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dit zijn erg leuke blousjes zeg. Vooral van die transpante ben ik helemaal weg! Zelf heb ik ook zoiets thuis, het staat ook erg leuk als je het aan hebt! Zeker een aanrader van mij =)

  lieve groetjes,

  Zeynep
  http://zeynnepp.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hele mooie blousjes pop! Hahaha hele skikoffer vol ;) Dat had je me nog niet verteld =P

  BeantwoordenVerwijderen