vrijdag 9 december 2011

Shoppende oervrouwen


Wat is het grootste voordeel van werken bij een schoenenwebshop? Klopt.. klopt.. en wat nog meer? Jep! Schoenen al vanaf 10 euro. Zalando gebruikt het hele jaar veel verschillende schoenen voor de shoots en de foto’s op de webshop. Deze schoenen gaan (vanzelfsprekend) niet de verkoop meer in. Niet de klanten verkoop. Maar wel de werknemers verkoop! Alle werknemers van Zalando konden schoenen vanaf 10 euro kopen en kleding vanaf 2.50. Ik hoor je al denken, waarom jij wel.. ik niet. Ik zal je opvrolijken, dit was geen uitverkoop.. dit was oorlog.

Ik kom er zojuist vandaan en zag al wat ik verwachtte. Voor openingstijd stond er al een grote rij met vrouwen. Waarom zijn dit altijd de vrouwen weer? Als het aankomt op shoppen zijn wij vele trouwere en betere vrienden van de winkels. De Sample sale vond plaats in een grote kamer, in Berlijn tegenover ons kantoor (Sonnenburgerstrasse). Er was zo belachelijk veel kleding, maar ook belachelijk veel vrouwen.. in één kamer. Ik was dan ook blij toen ik eindelijk weg kon, zo blij dat ik geen foto’s van deze gekte heb kunnen maken. In steekwoorden was het hijgen, puffen, duwen en zweten. Het was ieder voor zich, de egoistische oermens kwam in iedere vrouw naar boven. Dit soort situaties herinneren me er aan dat als er een ramp uitbreekt.. niemand meer zo beleefd zal zijn. Delen, weggeven, helpen? DOEI!

Hier zie je wat foto’s van schoenen en dingen die ik heb meegenomen. Er ontbreken alleen nog twee jassen op de foto's. Ik heb twee heerlijk dikke zwarte jassen gevonden, samen voor 30 euro. Ze zijn zo warm en dik dat ik zelfs de Berlijnse winter wel moet overleven. Veel schoenen? Stimmt. Ik heb kerstcadeautjes voor de vriendinnetjes met maat 37 in Nederland. Dus oorlog&oermens deel 2 wordt vervolgd. Ze mogen namelijk kiezen!
3 opmerkingen:

 1. bij elkaar is het echt niet duur! maar ik zou zoiets nooit volhouden haha ;$

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu baal ik dat ik maat 39 heb ;) ahahahah. Erg leuk artikel meis! Leuk om weer updates op fashion heaven te zien.

  (All i want for christmas is domi....)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalandomeisje van de mail ;)! haha

  Ik vind die glitterpumps echt mooi :D!

  BeantwoordenVerwijderen