maandag 19 december 2011

Shoppende oervrouwen - Deel II

Of het nu ligt aan de stand van de zon, de vochtigheidsgraad of gewoon de maand december: deze tijd is SALE tijd. Ik werk op het moment bij Zalando en ik word doodgegooid met meldingen op ons (interne) online platform: sample sale Premium, sample sale Beauty, sample sale Z-labels of gewone sample sale. I LOVE IT. Direct krijg ik van mijn vriendje de stempel 'modepopje' opgedrukt. Wat ik best begrijp sinds ik de vorige keer met 5 paar schoenen binnen kwam lopen, zoals je in dit artikel kunt lezen. Ik leg mijn theorie uit: 1x heel veel en goedkoop kleding kopen is beter dan 10x een kleine hoeveelheid dure kleding kopen. Het is tijdbesparend, energiebesparend en bovendien geldbesparend. De stempel wordt ingetrokken, vriendjelief geeft toe: mijn theorie over sample sale is de juiste.

Bekijk hieronder al mijn nieuwe Zalando Sample SALE aankopen. Hugo Boss schoenen voor 20 euro, een Fairly jas van 360 euro voor 30 euro.. en nog veel meer aankopen waar je mond van open valt (mits je niet gewend bent aan merken als Hugo Boss en Fairly)!Leuk detail, in de jas met grote bont kraag zie je (als je goed kijkt) een naam geschreven staan op het label. Het model Anouk had de eer om deze jas tijdens de shoots te dragen!

5 opmerkingen:

 1. waow die schoenen zijn vet!!:) PS. Kerst is over, maar ik wil je nog steeds een cadeau geven.. Doe mee met mijn ‘Mystery fashion goodiebag’ giveaway met Monki, Pull & Bear goodies en meer! http://cyliaaaa.blogspot.com/2011/12/giveaway-x-mystery-fashion-goodiebag.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooomyyyygooodd!! Doo! die schoenen! I want it!!!!!! need it! Wauw! (wij hadden toch dezelfde maat hahahaha)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wooow, die schoenen and that vestje zijn echt zo nice!! Ik hou echt van de solden (:. Ik ga trouwens terug beginnen bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw die schoenen en het vestje.
  Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen