maandag 21 november 2011

Unieke outfit met unieke schoenenHe. Een schoen met een hoesje/pantervel/jasje?
De mooie boodschappentasjes die normaliter altijd op mijn blog stonden zijn inderdaad verdwenen. De tasjes hebben plaats moeten maken voor iets dat ik graag bij mijn blog wil betrekken. Schoenaccessoires van Heel up! De wat? Vele, met name de vrouwelijke bloggers, hebben dit wel in het nieuws gelezen of op blogs. De TelegraafViva en Avant Garde schreven o.a. over dit nieuwe verschijnsel.  Ook Carlo en Irene hebben de accessoires voor schoenen ontdekt in Nederland door ze te behandelen in hun show life4you. Onzin? Je zou het bijna denken! Ik kon het destijds ook nauwelijks geloven, mijn jeugdhelden Carlo en Irene! Dus, accessoires voor heels van Heel up. Ik ben er verliefd op want ik ben dol op fashionitems waarmee ik mijn outfit kan onderscheiden. Geen zwart witte outfit rechtstreeks uit de H&M waar heel Nederland mee loopt. Gewoon een keer wat anders!


Met Heel up geef je je voeten een ware transformatie en je outfit een absolute boost! Excuses voor de verkooppraatjes, deze zal ik voor jullie toch echt achterwege moeten laten. Want wat krijg je nu echt? Bekijk de foto's zelf maar en oordeel! Slechts een stukkie stof of helemaal jouw stijl? De ervaring leert namelijk wel dat mensen de accessoires een absolute nono vinden of niet zonder deze beauties kunnen.

Ik zal eerlijk met jullie zijn, ik ben helemaal geen vrouw die dagelijks op de hoogste torens naar werk wankelt. Dit kan ook niet sinds ik in Berlijn woon (lees hoofstad dus groot!!). Ik zou mezelf meer een gelegenheids pumpaddict noemen. Mijn kast staat vol met de schoonste en fijnste pijlers. Maar ik draag ze meer op avondjes uit, etentjes of als ik vriendjelief wil versieren. Maar Heel up is voor mij wel een reden geweest vaker Heels te dragen.
De hoesjes van Heel up zijn er voor zo veel gelegenheden. Dit is wat mij zo erg aantrekt: de aanpassingsmogelijkheden van deze kleine wondertjes. Iets waar ik heilig in geloof: aanpassingsvermogen als mens, ook als het gaat om je voorkomen.
6 opmerkingen:

 1. Ben heel benieuwd hoor. Had ze al wel in de avant garde gezien ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik hakken zou dragen zou ik dit zeker kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw echt heel apart, heb ik nog niet eerder gezien. complimenten verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk voor de kerstdagen en oud&nieuw!! vriendinnetje van me heeft ze en is er echt heel bij mee. Maakt haar outfit elke keer anders. Denk dat ik ook een paartje ga halen om uit te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk cadeautje om aan een vriendinnetje te geven ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om cadeau te geven met kerst of sinterklaas! Ik denk dat ik er voor kerst of oud&nieuw nog een paar aanschaf :) love it!

  BeantwoordenVerwijderen