maandag 22 augustus 2011

Jurkjesland

Stiekem vind ik dat je jurkjes best met trots kan dragen. In mijn hoofd steek ik mijn tong uit naar manvolk: ''Dit kunnen jullie niet dragen he?''. Kan wel, maar niet samengaand met maatschappelijke acceptatie.
Als ik blij ben met mijn nieuwe aankoop: een jumpsuit. Dan begrijp ik best dat mijn vriend daar niet enthousiast van wordt. Met een jurkje wil je immers flirten..

Webshoppen blijft nog steeds handig. Ik doe het nog weinig maar raak steeds meer overtuigd. 5 minuten wachten voordat je je kleding kan passen. Wachten in een veel te lange rij voor de kassa. Überhaupt vind ik wachten om hun te kunnen betalen belachelijk. Zij verdienen aan ons.. en toch doen we het!
Ook van winkel 1 naar winkel 2 is soms 10 minuten van deur tot deur.. met webshoppen loop ik er 4 tegelijkertijd binnen!

Een leuke webshop die ik heb ontdekt is Dressesonly.  De naam vertelt het je al: ze specialiseren zich in jurkjes. Een webshop waar je vriend dus ook blij mee is. Daarnaast hebben ze ook de producten van Topsonly op de website. Zodat je direct bij je jurkje een jasje kunt zoeken. En waar ik ook vrolijk van wordt is het sieradenmerk: Pearl by Simone. Mijn jurkjes in spé bekijk ik hier met het webshoppen. Ik heb zelf al een tijdje een erg leuk jurkje van ze. Ik draag een Modstrom jurkje. Ze hebben veel bekende maar ook onbekende merken als Soaked in Luxury, Supertrash, Lipsy London en ook hun eigen merk.

Tijdens het schrijven word ik weer enthousiast bij het bekijken van de website van Dressesonly. Sexy en zacht iets voor jou? Of deze, warm en klassiek?

Aanrader om even een kijkje te nemen.. zeker dat je er iets vindt!


Fashion Heaven's angel

6 opmerkingen:

 1. Leuke outfits! Long time no see ^^.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha bedankt! Nee dat klopt, ben zo druk rondom mijn blog heen.. Hoe gaat 't met jouw blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor! Wanneer schrijf je weer?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een super leuke jurkjes! ik heb er ook erg veel maar durf ze nooit te dragen :$
  haha goed opgemerkt van je! sinds vandaag heb ik mijn .nl site verhuids naar blogspot (omdat ik dit fijner vind werken) hierdoor heb ik geen contact pagina meer, maar daar komt deze week nog verandering in! jij hebt ook een erg leuke blog ik ga je volgen op bloglovin
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi!
  ik vroeg me af om je mijn mail had ontvangen?
  Nog een fijne avond!
  Liefs Jessy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke webshop! Ik ben het helemaal met je eens wat betreft het webshoppen, I love it! Zo handig! Wel een beetje verslavend, dat is dan weer wat minder voor de knip :P

  BeantwoordenVerwijderen