maandag 16 mei 2011

Low budget cowboy op Marktplaats


Een mooi paradox voor de zomer: cowboylaarzen dragen! Maar voor de zomers die Nederland kent, kun je het geen tegenstelling noemen. Bedekkende, dichte en warme schoenen kun je namelijk het hele jaar door kopen. Ik heb mijn slippers nog niet aan of ik krijg het al koud als ik de weersvoorspelling zie.

Met de focus op de zomercollectie en het verwaarlozen van mijn wintercollectie kom ik bijna in schoenen tekort. Peeptoes, slippers, sandaaltjes en slofjes genoeg. Als student zijnde besluit ik low budget te shoppen. Ik neem een kijkje op Marktplaats. Misschien is er iemand die nieuwe schoenen gekocht heeft maar online op Marktplaats spijt betuigd met een advertentie. Misschien zijn haar voeten spontaan gegroeid of kocht haar vriendje een maat 39 i.p.v. 37. En het kan! Een meisje heeft nieuwe ongedragen lederen Sacha cowboyboots met blingbling. De vraag of iemand ze wil hebben? Komtumaar!

Voor 40 euro beloof ik het meisje en de laarsjes ze wat meer eer te gunnen. Dit soort leuke dingen moeten zichtbaar zijn. Een slechte of goede weersvoorspelling, ik kan er weer tegenaan. Mijn schoencollectie heeft tijdelijk rust.

Fashion Heaven's angel

4 opmerkingen: