vrijdag 1 april 2011

Sieraden boven de 20°C

Zoals mijn kledingkast weer ververst moet worden bij temperaturen boven de 20 graden celcius. Zo moet mijn sieradenlade dat ook. Ik ben heus geen opruimfreak of ordefanaat, maar veel sieraden zijn seizoensgebonden. Vanuit mijn perspectief dan.

Zwarte/donkerbruine of zwaar gouden sieraden degraderen naar een plek onder de grond, waar niemand ze de zomer lang ziet. In de lente en zomer moeten mensen bloemig en kleurig naar buiten.  Hier horen kleurige sieraden vol details bij. De vraag is dan hoe ik deze nieuwe voorraad zodanig weet aan te vullen zonder dat ik alles opberg. En er geen oorbelletje of armbandje door de zomerkeuring komt.

Met de webshop Lemon&Lime ben ik inmiddels een tijdje bekend. Deze webshop is ontstaan vanuit een hele grote kledingzaak in Alkmaar. Er wordt dan ook hier en daar nog wat geklust op de site. Ondanks dat verbaas ik me nog wel vaak over het aanbod merken. Dit zijn namelijk vaak merken die ik zelfs nog even moet googlen. Ooit gehoord van Moos sieraden? Deed mij persoonlijk denken aan Moose, sieraden met dennenboompjes en elandjes. Voelt wat kinderlijk in de mond. Waar de naam vandaan komt, weet ik niet. Maar het blijft wel hangen.

Moos sieraden is stiekem de reden dat ik een zomerschoonmaak houd. Deze sieraden geven namelijk een excuus om weer heel veel nieuwe sieraden bij te kopen. De sieraden zijn alles behalve winter, en helemaal zomer ja. Zomerbaantje misschien. Want om eerlijk toe te geven, deze beauty's verlangen wat van je bankrekening. Ondanks dat, zijn ze het wel helemaal waard. Ze zien er vreselijk schattig uit en zijn helemaal geschikt voor het goede weer.

De sieraden zijn van half edelsteen en hebben een laagje goud, 5 mills is het hoogste verkrijgbaar in Bijoux.

Helaas kan ik nergens vinden van welke edelstenen Moos haar sieraden maakt. Edelstenen schijnen namelijk te werken tegen veel kleine pijntjes. Pijntjes als hoofdpijn, allergie en misselijkheid. Zodra die van mij werken, i'll let you know!

Fashion Heaven's angel


Mijn Moos oorbellen koop je voor  €69.95 bij Lemon&Lime.www.lemon-en-lime.nl

4 opmerkingen: