maandag 21 februari 2011

Vintage met hartstocht

Vintage is geweldig. Gereïncarneerde kleding die een tweede leven verdient. Het nadeel aan deze mode reïncarnatie is dat het op grote schaal gebeurt. Dit zorgt voor een immens aanbod van kleding die een bedenkelijke 'Mmh' verdienen of juist een 'ja!'. Het wachten was geblazen, wie gaat dit aanbod filteren en verfijnen? Frou Frou's is een (web)winkel die hierop heeft geantwoord. Vintage kleding die met liefde stuk voor stuk bij elkaar wordt gezocht vanuit heel Europa. Vintage met hartstocht.

Een tijdje terug op de Flavourites beurs in Amsterdam leerde ik het koppel achter Frou Frou's kennen. Ze zijn volledig in het wereldje van vintage thuis. Ze spenderen de helft van hun tijd in tweedehandszaakjes om alleen die aller aller beste stukjes te vinden. Deze stukjes combineren zij op de webshop met bijpassende nieuwkoop voor de allerliefste prijsjes.

Ik heb kennis mogen maken met een paar enkellaarsjes van Frou Frou's. De laarsjes zijn sensationeel en worden van alle kanten gecomplimenteerd. Ik heb ze inmiddels op twee manieren gecombineerd. Outfit 1 was rebels en casual met een donkere nauwe jeans, een zwart gepoft shirtje en een gebleekt jeans jack. Outfit 2 was een nette donkere jeans van Mango met een witte blouse uit India met zacht motiefje en een getailleerd marine blauw/wit gestreept colbert. Na dit stelletje voor het eerst gedragen te hebben. Poets ik ze bij thuiskomst, ondanks een paar glaasjes, zorgvuldig af. Als ik terug denk aan de vele voorgangers, die geen reïncarnatie meer waard waren, heb ik er vertrouwen in dat deze een betere afloop krijgen. Dat is nog eens hartstocht.


Fashion Heaven's angel

Liever offline genieten van vintage? Frou Frou's heeft sinds kort een winkel geopend in Arnhem!

3 opmerkingen:

  1. Gaaf!!! Ga de webshop zeker bekijken, woon helaas te ver van de winkel vandaan.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooh ik ben verliefd! Wauwie! Dit zijn echt The Perfect Shoes!

    BeantwoordenVerwijderen