donderdag 10 februari 2011

Intiem met Valentijn

Lingerie. We zijn er allemaal dol op. Man of vrouw. Het omhelst de vrouwelijke vormen en geeft zelfvertrouwen. Het klinkt als het perfecte valentijnscadeau!

Ik heb mijn horizon verbreed door eens verder te kijken dan alleen Hunkemoller. Deze Valentijn ben ik intiem met Intimobella.

 
Ieder jaar met Valentijn komt het weer ter sprake, dat verdomde ondergoedsetje. Problemen die hier bij komen kijken zijn dat manlief de lingeriewinkel niet in durft of de cupmaat is onbekend.

Hunkemoller is een onderzoek gestart naar wat wij cadeau geven met Valentijnsdag. Wat blijkt: slechts 14% van de ondervraagde mannen heeft wel eens lingerie aan zijn vriendin gegeven. En dat terwijl de vrouwen het wel graag willen. 59% voelt zich sexy in mooi lingerie. 

Hunkemoller heeft wat betreft ondergoed een goede aan mij als klant. Toch probeer ik een beetje variatie te brengen in mijn verzameling van verleiding. De onlineshop Intimobella verkoopt erg mooie merken en heeft leuke aanbiedingen. Ik heb kennis mogen maken met het Nederlandse merk Lingadore. Lingadore is een merk dat sinds 2010 een zusterlijn is begonnen genaamd Moments. Deze lijn is op de wat meer jongere vrouw gericht.

Het setje dat ik van Lingadore draagt de naam Snow White. Het lijkt een basic setje maar eenmaal binnen is ze sexyer dan ik me had kunnen voorstellen. Over de randjes van de BH en de hipster loopt heel verleidelijk wit kant. Als ik de BH draag begin ik alleen te twijfelen aan de kennis van mijn eigen lijf. Is mijn buste erop vooruit gegaan? Die avond ontdek ik de boosdoener, een dunne extra laag voor push-up. Verstopt en bijna onzichtbaar voor het oog.

Fashion Heaven's angel

6 opmerkingen: