maandag 24 januari 2011

Majesteuze sieraden


Schoenen maken misschien de man. Maar bij vrouwen zijn dit de sieraden. Hoe saai de outfit van sommige mensen ook is, zij weten me vaak nog te verbazen met hun sieradenkeuze. Sieraden sieren, ze trekken als eerste de aandacht van mijn ogen.

Als ik kijk naar mijn sieradenkastje, zie ik diversiteit. Diversiteit van sieraden uit 1940 tot sieraden van Primark en Accessoirize. Een scala aan sieraden van 3 euro tot 300 euro. Sommige van die sieraden zijn van grote waarde voor mij. De een gekregen van vriendjelief en de andere sierden hing ooit nog om de hals van mijn oma.

Toen ik een tijdje terug in het World Fashion Centre was op Flavourites Live, heb ik kennis mogen maken met de meest geweldige sieraden webshops. De eigenaren heb ik terplekke gesproken en ze hadden een ding gemeen, ze hebben ieder passie voor alles dat siert. Een van deze eigenaren waren de meiden van Blinckstar, zij maken en ontwerpen hun sieraden zelf. Hun stand op de beurs trekt de aandacht door de overvloed aan details. Kleine wulpse schelpjes en glimmende kraaltjes lachen me tegemoed. En ieder zijn ze met dezelfde zorgvuldigheid aan een ringetje of bandje geregen.

Op de foto's kun je zien dat ik twee lieve pakketjes in ontvangst mocht nemen. Ik heb in mijn sieradenkastje zilveren creolen van hartjes, een parelmoeren bandje met bedeltjes en een lage ketting met een ongetemde grote schelp. Alle drie grote aanwinsten die de eer krijgen te mogen concurreren met de rest van mijn collectie.

Fashion Heaven's angel

Ik op Twitter!
Ik op Bloglovin!

5 opmerkingen:

 1. wow, erg leuke webshop. Ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woww wat heb jij veel sieraden zeg! Mooie blog trouwens! Bedankt voor het bezoeken van mijn blog. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi geschreven stuk! Mijn complimenten =))))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Owww, wat leuk om daar bij te zijn! De foto van de stand ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen