maandag 31 januari 2011

Fashion Heaven op Supertrash

Eergister, zaterdag 29 januari was het zover. Ik bezocht Fashion Week's meest populaire show: Supertrash. Olcay Gulsen, de 30 jarige vrouw achter het merk, had het deze avond voor elkaar. De BNers en High fashion  krioelen om ons heen. De show vindt plaats in de Westergasfabriek en wordt door 2000 overdreven maar goed geklede mensen bezocht.
De zaal is rumoerig maar zodra het dempende licht de show aankondigt is de aandacht daar. De aandacht voor de show, modellen en de zwart wit film die zich op de achtergrond afspeelt. Wie van een commerciƫle show zo'n succes weet te maken, met Marco en Leontien Borsato,Victoria Koblenko, Edgar Davids en Georgina Verbaan op de eerste rij, mag in z'n handjes knijpen.


De show slokt je op. De muziek trekt alle aandacht, de oude beelden herinneren en de modellen nemen je mee. Voor ik het weet is de show voorbij. Er komen mooie maar weinig gewaagde outfits voorbij. Het kan ook haast niet anders met een merk als Supertrash dat door zo veel vrouwen gedragen wordt en hoort te worden. Ook de modellen maken de intenties van Supertrash duidelijk. We zien vel over been en mooi gevuld voorbij komen. Supertrash is voor iedereen, slank of niet slank.

Olcay Gulsen en haar Supertrash team hadden hun inspiratie voor de herfst winter collectie van 2011 uit het interbellum gehaald,  de periode waarin corsetten in de hoek werden gegooid en vrouwenkleding totaal veranderde. We zagen items als losse colberts, strakke jurkjes met ruches, luchtige stoffen en blouses en veel roest en camelkleur. De show werd gepast afgesloten, feestelijk met vuurwerk.

De avond droeg ik zelf een ontzettend leuk en feestelijk jurkje van H&M. Het jurkje heeft een lijfje van korset en loopt vanuit mijn taille breed, ballonachtig uit. Hieronder kun je nog meer foto's van de show bekijken.
 Fashion Heaven's angel

9 opmerkingen:

 1. Net als je vorige verslag, heel goed beschreven! Complimentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me echt leuk!
  Je had ook echt een leuk kleedje aan!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed verslag !
  Hoe ben jij uitgenodigd?
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow gaaf daar wil ik ook wel heen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Domo, het was een top avond! En jij weet deze weer perfect af te sluiten met een heel ' dol ' stuk op je blog. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Dominique,

  Via jou oma Hennie ben ik geattendeerd op je site. Wat leuk!! Goed beschreven allemaal, ben er ook gelijk achter dat Primark inmiddels ook in Hoofddorp een filiaal heeft :) voor mij stukje dichter bij als Rotterdam.
  Succes met je opleiding en site, kom af en toe nog wel lezen.

  Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me echt vet!
  Die S in het begin is echt cool!
  Mooie kleding en jouw kleedje is echt super!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow echt super cool dat je daar bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen