donderdag 20 januari 2011

Fashion Heaven on Fashion Week

En ja je leest het goed. Fashion Heaven is volgende week te vinden op de Fashion Week Amsterdam. Je kunt je wel voorstellen hoe ontzettend veel zin ik hier in heb. Samen met twee vriendinnen uit Amsterdam zal ik hier aanwezig mogen zijn. We zijn nu natuurlijk al druk met de vraag, wat trek je op zo'n avond aan? Op een avond als die, is iedereen mooi maar het is moeilijk eruit te springen met de kleding die je daar natuurlijk ziet.

Ik heb in mijn kast nog een heel leuk en rood ongedragen jurkje van de Asos. Het is een chique kort jurkje en helemaal in de kleur die komen gaat. Mijn jasje/vestje heb ik er nog niet bij gevonden. Maar mijn schoenen worden of de Fornarina pumps van Ropabella of mijn Friis&Company hakjes met strikjes.

Op de website van FWA krijg ik kriebels als ik het programma zie. Je vindt daar echt geweldige show, daar gaan de trends gezet worden. Ook de Supertrash afterparty zie ik, hiervoor zijn wij uitgenodigd. Ik ben erg benieuwd wat ons allemaal te wachten staat daar. In iedergeval veel kiekjes voor jullie, dus houd de website in de gaten!

Fashion Heaven's angel

4 opmerkingen: