dinsdag 4 januari 2011

De trends die je moet kennen

Ieder jaar presenteert SO HBMEO weer de bekende trendlijst. Ook dit jaar konden we er eentje verwachten en je vindt hem hierrrr op Fashion Heaven met samenvatting van de favorieten die ik graag draag en de trends waar ik liever niet over praat. Hier voor jullie op een rijtje de beauty en mode trends die we kunnen verwachten in 2011!


MODETRENDS

WRAP ME IN - RIEMPJES -DRAPEREN - BLOEMEN - ZACHTE BREISELS - LEER EN FAKE LEER - VLOEIENDE LIJNEN - MATERIAALMIX - ADD A PERSONAL TOUCH - METAAL - MILITAIRY GLAM - GRAFISCHE VLAKVERDELING - HOGE TAILLE - GEWAAGDE STREPEN - KANT - RUCHES - CITY NOMADE - DISCOQUEEN - WITWITWIT - PITTIGE KLEUREN VERSUS ZWART EN GRIJS - OUDE KLEDING CUSTOMIZEN - ECO KENMERKEN - NATUURLIJKE STOFFEN - KORTE HAKJES VERSUS PALEN - EIGENZINNIGE COMBINATIES - KLEINE HANDTASSEN - KUNSTZINNIGE ACCESSOIRES - LOSSE CONTOUREN - DRAAGCOMFORT - ZACHT SUEDE - KRIJTSTREEPVARIANTEN - DOUBLE BRESTED COLBERTS - HEMINGWAY IN PARIS MEET THE MATRIX - WITTE OVERHEMDEN - TOMBOY

bron: so hbmeo

Als ik zo kijk naar dit lijstje ben ik niet overtuigd. Is dit alles wat we gaan krijgen? 2011 belooft op deze manier weinig goeds. Maar daar gaan we zelf verandering in brengen, trends zijn er namelijk niet om te volgen maar om ze te doorbreken, aanpassen en ombuigen naar jouw stijl. Zo worden er weer de leukste nieuwe trends geboren!

Mijn favorieten zijn toch wel de ruches, add a personal touch, natuurlijke stoffen en hoge taille. Die tweede kun je op veel manieren opvatten. Bloot gekleed kan ook persoonlijk zijn, familiefoto's op je kleding drukken ook. Maar laten we maar aannemen dat er bedoeld wordt dat je een eigen stijl ontwikkelt en niet alleen maar volgens de laatste trends koopt en draagt. Een mooiere trend kun je bijna niet hebben dacht ik zo?

Degene waar ik zelf niet snel aan zou meedoen, puur omdat het niet bij mij past, is de tomboy look. Niks persoonlijks natuurlijk maar het viel wel te verwachten na mijn favoriet, ruches;).

Aan welke trends doe jij vooral NIET mee?


Liefs,

Fashion Heaven's angel


Fashion Heaven volgen op Twitter en Bloglovin? Dat kan hier en hier! Zo blijf je op de hoogte van winacties, webshops en kortingen! Kijk voor beautyreviews eens op Patty's blog.

7 opmerkingen:

 1. krijtstrepen, bah! nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeey!
  Ik zag je reactie op mijn blog over die tag, ik heb je net even erbij gezet dus hierbij ben je ook getagged :D Ik wilde zoveel blogs die tag doorgeven dus, hierbij geef ik je dus de "a blog with substance award", je moet het simpel overnemen en dan je blog in eigen woorden (5 woorden) je filosofie, motivatie en ervaring omschrijven :-) en dan geef je die door aan enkele andere bloggers, zo simpel werkt het ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Achja, dr zit wel iets leuks tussen.
  Ik trek me nooit zoveel aan van die trends! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet echt mijn ding die trends...
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me nog de tijd herinneren toen het hip was om de hoofddoekjes a la melkmeisje te dragen. Ermm... Niet, dus =)) Ook deed ik niet mee aan UGGs voordat ik vorige winter bijna bevroor, haha!
  Enne you've got an award! ^^ http://mit-chin.blogspot.com/2011/01/stylish-moi_10.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er zitten wel hele leuke trends bij!
  Maar inderdaad, trends zijn er om ze om te buigen en aan te passen!

  Love♥

  BeantwoordenVerwijderen