donderdag 23 december 2010

Vintage webshop

Het begrip zien we steeds vaker opduiken. Vintage hier en een beetje vintage daar. Maar wat houdt vintage nou in? Velen zullen in eerste instantie 'tweedehands kleding' antwoorden. Je komt dichtbij maar vintage is eigenlijk veel meer, vintage is een kledingstijl. Zoals ons wiki zou zeggen: 'Vintage is een benaming, die staat voor een nieuwe interesse voor oude kleding, schoeisel en accessoires.'
Lezen over een super vintage webshop? Zien wat ik daar heb besteld? Lees dan nu verder!Toen ik op de Flavourites beurs in Amsterdam was heb ik kennis gemaakt met de vintage webshop Ropabella. De eigenaresse vertelt mij vol passie over haar webwinkel. Zij ziet het als een soort zoektocht. De zoektocht naar die unieke tweedehands stukken die aansluiten bij jouw stijl. En vintage is nog milieubewust en ethisch verantwoord ook!

De webshop www.ropabella.nl is zo'n website waar je om de twee weken even een kijkje moet nemen. Er is voor ieder wat wils, van jumpsuits tot chique poncho's. Veel artikelen zijn afkomstig uit de kledingkast van BN-ers. En het heeft kwaliteit en de beste merken in huis. Miu Miu, natuurlijk. Rob Kröner, prima. Marc Jacobs, alstublieft. Ropabella maakt het voor iedere vrouw mogelijk om zo'n gezellig lederen Armanivriendje in de kast te hebben.

Op Ropabella loop ik pumps tegen het lijf waar ik al even naar zoek. Zwart, heftig maar toch enigszins chique. Ze zijn van Fornarina en kosten maar 60 euro! Ik heb zo'n vermoeden dat dit paartje de eer heeft onder mijn kerstjurkje te mogen sieren dit weekend.

Met kerst maak ik foto's. Houd Fashion Heaven dus in de gaten als jij wilt zien hoe de pumps mij staan en wilt lezen hoe ze mij zijn bevallen! Er komt een artikel over Brandos schoenen, nieuwe Soshin panty's, clutch tassen en een Give Away actie aan!
Volg mij nu hier op Twitter en hier op Bloglovin. Zo loop jij geen webshops of kortingen mis!

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel


Kijk voor beautyreviews eens op Patty's blog!

6 opmerkingen:

 1. Oooh die pumps, zijn geweldig...!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de pumps zijn nie zo mijn smaak..

  Maar miss een outfit foto, dat ik het beter kan zien :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Outfit foto volgt na de kerst! Draag ze dan namelijk.. zal een foto maken en maandag/dinsdag plaatsen. Je vindt ze dan vast mooier, op de foto ogen ze misschien wat tuttig?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vintage kan echt leuk zijn :D Die schoenen zijn trouwens best wel leuk, ze staan vast super bij je :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die hakken zijn niet echt mijn smaak...
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leuke schoenen zeg.. ik ben er gek op!!! Volg mij ook als je wilt.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen