maandag 13 december 2010

Review: Anti Chic

Afgelopen week heb ik kennis gemaakt met het merk Anti Chic. Anti Chic is een oerhollands merk van een vrouwelijk duo van eigen bodem. Met hun fantastische tassen hebben zij wereldwijd de tassenmarkt veroverd!

Bij toeval kwam ik dit merk tegen bij het afstruinen van de webshop Lemon en Lime. Hier was ik druk op zoek naar mijn paartje Mou's. Wisten jullie namelijk dat wij de Mou aan Anti Chic te danken hebben? Zij hebben dit merk naar Nederland gehaald.

Zoals altijd, terwijl ik op de webshop Lemon en Lime ben, kom ik weer iets tegen dat ik mooi vind maar gewoon niet nodig hebt. Dit was bij deze AntiChic tas ook het geval. Mijn hart wint het van mijn verstand en voor ik het weet.. ligt hij in mijn virtuele mandje. Maak jij ook kennis met mijn nieuwe tasje van Lemon en Lime? Jij krijgt namelijk 30% korting op Anti Chic! Klik dus nu hieronder op 'meer lezen'.Zoals ik hiervoor al noemde, een tas heb ik helemaal niet nodig. Ik zou graag zeggen dat je er niet genoeg kunt hebben, maar met een kamer van 20 is dat wel het geval. Ze liggen bij mij overal en als ik er over nadenk, 3 van de 4 gebruik ik niet. Kenmerkend van deze trouwe roede tassen in mijn kamer is dat ze allemaal groot zijn. Een kleintje van AntiChic komt dus wel goed van pas. En al helemaal als deze van dit soort kwaliteit is! En hij neemt nog weinig ruimte in ook.

Samen met mijn Mou's komt mijn lieve tasje binnen. Ze lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. Inmiddels draag ik de AntiChic tas frequent samen met de Mou's. Ze zijn van hetzelfde zwart en kennen beide dat prachtige diepteverschil dat su├Ęde altijd geeft. Het bedeltje voorop het tasje symbolyseert hun relatie.. een hartje!

Van binnen is de tas erg praktisch. Mijn sleutels, mobiel, camera en meer geprul past precies in de doordachte zijvakjes. Het geslacht van de ontwerper van de tas is wel te raden.
Mijn vader merkt handig op, door de roze binnenkant vind je je spullen in een handomdraai. Verdomd en gelijk heeft hij.

Het AntiChic tasje heeft mij kennis doen maken met de functionele waarde van een tas. Ik loop hier de hele dag mee, voel hem niet, weegt weinig en kan toch veel kwijt. Echt een makkelijk en lekker stylisch ding.
Mode kan ook best praktisch zijn.

Wil jij dit tasje ook? Ik mag jou namelijk van Lemon en Lime 30% korting geven op dit tasje van AntiChic.
Je vindt hier de link waar je het tasje op de webshop kunt bestellen!

Geen webshops, trends en kortingen meer missen? Volg mij dan hier op Twitter en hier op Bloglovin.

Fashion Heaven's angel

7 opmerkingen:

 1. Schattig tasje, ook van mooi leer volgens mij. Ik kende het merk al, helaas staat de tas die ik graag wilde er niet op, maar dat scheelt weer geld!:P

  Leuke blog heb jij ook!:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Charley
  Je zou even bij het contact formulier kunnen aangeven welke tas je zoekt van AntiChic. Lemon en Lime heeft namelijk ook een winkel gewoon waar ze nog veel meer hebben! Dus wie weet!
  Contactformulier: http://www.lemon-en-lime.nl/shop/contact_us.php?osCsid=852c4fb5e00c685b8152b9108545d56d

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt wel een leuke tas!
  Ik vind hem alleen (deze niet maar de andere)
  iets te chique.
  x

  BeantwoordenVerwijderen