woensdag 8 december 2010

Mou boot komt als geroepen

Met 2 graden celcius onder nul ben ik dolblij als mijn pakketje van Lemon en Lime binnenkomt.  Dit betekent namelijk dat mijn paar Mou's binnen zijn! Deze geweldige boots wil ik al een tijdje en nu heb ik ze dan besteld bij Lemon en Lime. Deze webshop heeft geweldige merken in huis!
Mijn voetjes worden beloond voor het wachten.
Benieuwd hoe mijn paar Mou's eruitziet? En hoe ze bevallen? Klik nu hieronder op 'Meer lezen'.


MOU. In 2004 stond er al een mooi laarsje van dit merk in de britse VOQUE. Het duurde wel vijf jaar tot ook de Nederlander in haar koude kikkerlandje op deze boots kon lopen. Het merk AntiChic moeten we hiervoor bedanken, zij heeft de Mou in Nederland geïntroduceerd.

Mijn paartje Mou's werd vervoerd in een simpele doos. Als ik hem wil open maken is het toch minder simpel dan verwacht. Ik schuif namelijk een soort la open met daarin de verrassing, de Mou's!
Dit paar heb ik besteld bij Lemon en Lime, een ontzettend gave webshop met unieke merken. Mijn paar Mou's is prachtig egaal zwart. Als ik ze uit de doos haal twijfel ik welke toebehoort aan mijn linker en rechtervoet. Ik voel me weer even jong, zoals ik vroeger mijn schoenen nog verkeerd om aantrok.

Zodra ik ze aantrek voel ik dat ze nog moeten wennen aan hun eigenaar. Ze moeten duidelijk nog ingelopen worden. Na een uurtje ermee binnenshuis gelopen te hebben is het al opgelost. De eskimoboots zitten perfect!

Komende week ga ik met dit paar de ijzel en kou trotseren. Ik ga ze leuk combineren met mijn oufits. Benieuwd hoe ze na een week nog bevallen? Vind ik ze geweldig of toch wat minder leuk.

Wil jij de boots ook? Je kunt ze hier bestellen bij Lemon en Lime.
Geen webshops, trends en reviews mislopen? Volg mij dan hier op Twitter en hier op Bloglovin!

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel


Kijk voor beautyreviews eens op Pretty Beautyland.

8 opmerkingen:

 1. Leuk zeg! En ook een leuke webshop! Bestel je hier vaker?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Domi, die laarzen zijn echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dolle Mou's zeg. heb even gekeken op die webshop en ben helemaal verliefd op die ibana rouge jassen, Gestuz kleding en Mooiste ringen! Echt een leuke webshop. Leuk stukje hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je mou's zijn echt geweldig, love them! ik wil ze ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb ze gevonden hoor. Jij vindt ook altijd de goede webshops. toppie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die Mou schoenen zijn niet zo mijn smaak.. maar de webshop is verder wel leuk moet ik zeggen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Anoniem
  Nee ik heb hiervoor nog niet eerder besteld bij Lemon en Lime!
  Maar het is erg goed bevallen moet ik zeggen.
  Er gaat dus zeker meer over deze webshop volgen!

  BeantwoordenVerwijderen