vrijdag 31 december 2010

Hemelsgeschenk: jurkenwebshop

Mijn kast hangt er vol mee. De massa dwingt me iedere ochtend te kiezen. Ik heb het over mijn collectie jurkjes. Ik geef er aan toe of ik vergrijp me uit besluiteloosheid aan die trouwe blauwe rakker van een spijkerbroek. Vaak heb ik bij die laatste keus al snel spijt. Want in een jurkje ben je als vrouw nou eenmaal sexyer. Dus aan jurkjes stiekem nooit genoeg. Lezen waar ik mijn jurkjes bestel?


Jurkjes zijn geweldige dingen, ze bestaan al eeuwenlang. Vrouwen werden in  vorige tijden op straat niet zonder een jurk gezien. Elegant, vrouwelijk en enigszins verleidelijk. Stiekem zou ik best terug willen naar die tijd. Of niet, want toen waren er geen webshops met oneindig veel keus aan jurkjes.

Jurkjes versieren de kledingkast en omarmen je vrouwelijke vormen. Je trekt ze gemakkelijk aan met een hippe panty, warme legging of gekke kniekousen. Je voeten kunnen, figuurlijk, ook alle kanten op onder een jurkje. Hoge laarzen of bikerboots hebben mijn voorkeur in de winter. In de lente eerder chique ballerina’s of enkellaarsjes.

Eens in de zoveel tijd vul ik mijn jurkjescollectie aan. Uit ervaring weet ik namelijk dat ik er snel op uitgekeken raak. In maanden dat ik krapper zit kan ik me uren vermaken met een zoektocht naar leuke en betaalbare jurkjes. Op zo’n moment wip ik vaak even langs de website www.jurkjes.nl. Puur en alleen omdat ik hier de grootste keus heb en tegelijk het overzicht houd door het keuzesysteem. Nog op zoek naar een little black dress? Zoek je even op zwarte jurkjes! Het geheim? De website is geen webshop, maar een bron van de leukste en knapste webshops online.

Waar koop jij je jurkjes online?

Fashion Heaven’s angel

Kijk voor beautyblogs eens op Patty's blog!

5 opmerkingen: