donderdag 2 december 2010

Get a Motel?Tijdens het webshoppen liep ik tegen een ontzettend leuke webshop op. Deze wil ik toch wel heel graag met jullie delen. De webshop Motel Rocks uit engeland heeft een hele brede smaak die gemakkelijk aansluit bij de stijl van ook jou en mij! De items scoren op een schaal van 10 een 7 als het gaat om gewaagdheid.
Santa can you hear me? Motel Rocks heeft ook een kerstcollectie! Ik heb alvast een hele eigen selectie gemaakt met de leukste jurkjes en jumpsuits. Ook zo benieuwd? Klik dan nu hieronder op 'Meer lezen.'!
Als ik de website van Motel Rocks zo bekijk word ik er hebberig van. Moeilijk te geloven? Neem zelf even een kijkje op de website of lees rustig door en raak overtuigd!

Al veel celebs hebben Motel Rocks ontdekt. Ook zij hadden snel door dat vooral de jurkjes collectie wat waard is. Daarom is ook een bezoekje brengen aan de jurkjes op de webshop de moeite waard.

Na 20 jurkjes, 15 jumpsuits en 17 gave jackets ben ik verkocht! Ik zoek uit hoe ik van die online een offline  boodschappentas kan maken. Helaas is dit minder gemakkelijk dan verwacht. Overal staat vriendelijk de lage shipping kosten aangegeven naar US maar over europa vind ik helaas niks. Toch als ik goed kijk zie ik staan dat de kosten onze kant op 'per item worden berekent' en dat 'het gewicht naar boven wordt afgerond'. En nergens staat duidelijk de prijs voor verzenden aangegeven. Niet veelbelovend voor ons dus.

De kleding is mooi, betaalbaar maar helaas niet europavriendelijk genoeg! Of het blijft bij kijken. Of we moeten er een paar duitjes bij op leggen! Na het zien van mijn collectie favorietjes, ga je zeker kiezen voor dat laatste. Here it comes!

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel

9 opmerkingen:

 1. Leuk! Heb jij hier al besteld?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat verzenden zo onhandig is bij hun. Vind die jurkjes namelijk wel heeel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, ik heb hier niet besteld! Heb het wel overwogen maar het is vervelend dat je qua prijs niet weet waar je aan toe bent!
  Als iemand ervaring heeft met Motel Rocks, hoor ik dat graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb research gedaan! De levertijd is 5 dagen. Kosten voor verzenden gemiddeld ongeveer 5 pond.
  Op de volgende website kun je 20% korting vangen bij bestellingen: http://www.vouchercodes.co.uk/motelrocks.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze verkopen dit merk bij de Men at Work!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh echt? Zal ik binnenkort daar eens kijken! Het zal namelijk niet zo veel zijn vrees ik?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. motel rocks is binnekort verkrijgbaar bij
  www.fashion-femme.nl

  BeantwoordenVerwijderen