dinsdag 7 december 2010

Fashion trends 2010/2011

Trends. We horen het woord zo vaak. Het zijn de voorschriften uit de modewereld. Maar betekent dat ook dat je ze klakkeloos moet overnemen? Als je het aan mij vraagt niet. Regels zijn er om te breken en trends stiekem ook. Het leukste is om een trend om te buigen tot iets nog leukers. Iets dat perfect past bij jou en jouw stijl.

Welke trends zien we of gaan we zien? Klik nu op 'meer lezen'!



Helderrood
Rood is al helemaal de kleur voor het najaar. Bij Marc Jacobs zagen we dit kleurtje al subtiel doorschijnen. Givenchy wilde het gewaagder en maakte de complete outfit rood, van onder tot boven. Bof ik met mijn tweedehands winteraankoop! Lees hier terug over deze eerdere gave aankoop uit Amsterdam.

Armylook
Van oorlog ben ik geen voorstander maar van de look wel. Dames die met hun kleding een beetje ballen tonen en voor stoer gaan, wil ik alleen maar aanmoedigen! De stoere broeken met veel zakken in legerkleuren gaan terug komen. De armylook zul je minder snel bij mij terug vinden. Ik ben meer van de romantische en vrouwelijke stijl.

Romantische look
Zoals ik al eerder in mijn blog vertelde. De romantische look is in. Strikjes, ruches en zachte kleuren zijn legaal in je kledingkast! Legaal of niet. Ik houd ze erin!

Glitters
Vorig jaar in Italiƫ werd ik er al mee doodgegooid. Overal zag ik dames in glitterbroekjes, glitterjasjes met glitterpumps. Dat deze trend voor ons in opkomst was kon ik toen dus al aanvoelen. En zoals altijd, went zelfs Nederland aan deze trend. Italiƫ zegt het.. wij doen het!

Lange rokken
Zoals oma dat altijd droeg ja. Niet leuk? Toch ga je het zien. Ik heb er ook weinig in geloofd maar ik zag de H&M lange jurken en rokken collectie en raakte overtuigd. Ook kwam ik bij Primark veel lange jurken tegen. We gaan van jaren lang kort, sexy en ietwat ordinair naar lang, soepel en stijlvol.

Kniekousen
Deze benadrukt nog eens extra dat mode terug komt. Het woord is zelfs nog even wennen. Maar in de praktijk valt dat reuze mee. Ik heb ze al binnen. Hijs ze over de mooiste panty's heen, ze zijn warm en hip tegelijkertijd! Welke trend is jouw favoriet?


Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends, leukste webshops en  reviews?
Volg Fashion Heaven dan hier op Twitter en hier op Bloglovin!



We'll keep in touch,

                                                                  Fashion Heaven's angel

6 opmerkingen:

 1. Oeeeh! Allemaal gave trends! De Army look, de romantische look en de glitters zie ik helemaal zitten! Helderrood staat mij niet, dus dat wordt geen nieuwe mode voor mij. Kniekousen zijn hip en ik leen wel wat lange rokken van oma!

  Ik ben er klaar voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Loooovee it! de kniekousen zijn inderdaad even wennen, maar denk er eens aan hoe warm het kan zijn met die lekkere dingetjes aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd handig zo'n rijtje met links! Welke trend volg jij nu?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Anoniem
  Best veel trends.. de kniekousen draag ik al.
  Bij h&m wil ik nog zo'n lange jurk kopen. En de romantische stijl is mijn standaard trend;).
  En jij?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bwah ik vind het niet echt trends...
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super trends.. ik heb de sokken ook al in mijn kast! Zwart met een grijs randje van hele zachte stof

  BeantwoordenVerwijderen