vrijdag 3 december 2010

Een pakketje van All that bags

Het weer is koud maar nog rustig. Bij binnenkomst word ik opgewacht door een lief plat pakketje. Aan de buitenkant kan ik niet zien waar hij van is. Dit maakt voor mij de verrassing alleen maar groter. Als ik aan mijn werktafel zit moet ik hem met geweld openrukken. En ik zie het, die stoere tas van All that bags! Het trekken en de pijn aan mijn vingers loont. Want wat vind ik hier nu in?
Verder lezen? Klik nu hieronder op 'Meer lezen'.De tas die ik bij All that bags heb besteld was er al binnen 3 dagen. Normaal gesproken ben ik gewend langer te moeten wachten op pakketjes van webshops.
Als het pakketje eindelijk wordt onthuld zie ik een nette zwarte Bulaggi hoes. Daarbij zit een tassenhanger met een leuk briefje van All that bags, ze wensen me veel plezier met de tas. Eerst zien en dan geloven natuurlijk!

Uit de zachte zak schuif ik de nieuwe tas die nog in zijn plastic jasje zit. Dit jasje heeft hij niet meer nodig, vanaf nu zal ik hem verzorgen. Het effect dat je normaal gesproken bij een webshop hebt. Dat het artikel in het echt nét iets minder mooi is, heb ik dit maal niet. Een heerlijk verbaasd gevoel, de tas voelt kwalitatief goed aan. De studs en het hengsel zijn stevig. Het formaat is niet extreem maar van binnen biedt hij opslag voor al mijn troepjes. Hij is van buiten fijn maar zijn innerlijk vind ik nog leuker. Net zoals dat bij het perfecte vriendje hoort.


Volg je mij al op Twitter en Bloglovin? Nee? Doen! Zo blijf je namelijk op de hoogte van alle weetjes, reviews en de leukste webshops.


We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel

6 opmerkingen: