maandag 6 december 2010

Een jaar lang niet winkelen?

Het klinkt ongeloofwaardig maar het gebeurt. Een groep van vijftien modeverslaafden heeft namelijk besloten een jaar lang geen kleding meer te kopen. Waarom? Om er goed uit te zien, hoeven zij niks nieuws te kopen! Hun slogan is 'Fashion should be about creativity, adornment, joy, quality and good design'.
In de modewereld is kledingconsumptie een te grote rol gaan spelen. Daarom hebben zij zichzelf op winkeldieet gezet,  zonder nieuwe kleren te kopen willen zij er fashionable uit blijven zien

Ik heb er erg veel bewondering voor. En als ik er zo over nadenk, hebben zij helemaal gelijk. Het idee dat wij vrouwen gemiddeld iedere week een nieuw shirtje, broekje of jasje kopen is eigenlijk te gek. Waarom bijvoorbeeld niet ruilen? Tweedehands winkelen? Ook zo kun je er namelijk leuk uit zien! Zoals ik in een vorig blog van mij al liet zien, je kunt tweedehands ook slagen. Zou jij ook op winkeldieet kunnen?

Fashion Heaven's angel

4 opmerkingen:

 1. Wat een stoer idee zeg van die mensen! Ik zou het niet kunnen denk ik..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat knap van die vijftien meiden om dat te doen :) Veel geluk aan hun :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja echt knap, ik wens ze veel sterkte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja daar heb ik ook over gelezen! Maar zijn dat ook niet meiden die een fashionopleiding doen, of was dat weer een ander project.
  Hoe dan ook, een jaar is lang:O Ik vind een maand al killing haha.

  BeantwoordenVerwijderen