zaterdag 4 december 2010

Bloemenpanty reviewVorige week kreeg ik het liefste pakketje ooit binnen. Soshin had mij twee fantastische panty's opgestuurd. Afgelopen week heb ik er eentje alvast gedragen! De beauty van het stel was direct ook het meest warm. Lezen hoe deze is bevallen en zien hoe ik hem heb gecombineerd? Lees het nu. Klik hieronder op 'Meer lezen'.
Al bij het openmaken van het schattige pakketje van Soshin had ik direct mijn favoriet. De bloemen panty van Trasparenze past helemaal bij mijn stijl. Hij is vrouwelijk, romantisch en klassiek. Daarnaast kun je hem casual dragen zoals op de foto hierboven maar kun je hem ook dragen met een chique jurkje of jurkje met pumps eronder zoals 
hiernaast.

De panty is sexy maar ook erg warm. Mijn beentjes hebben het zelfs met deze sneeuw buiten moeilijk koud. Ze zijn erg leuk te combineren met een rokje of jurkje. Na 2 keer wassen en 3 dagen dragen zien ze er nog uit als nieuw. Ik heb er al het vertrouwen in dat deze bloemenpanty nog wel een tijdje in mijn pantymand gaat doorbrengen.

Deze panty hebben? Je bestelt hem op de webshop van Soshin. Komende week zien jullie de review over de andere panty,Crystal Blue van Oroblu, op Fashion Heaven.

Volg ons hier op Twitter en hier op Bloglovin.
Zo blijf je op de hoogte van de laatste reviews, webshops en trends!

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel


Kijk voor beautyreviews nu op Patty's blog!

12 opmerkingen: