zaterdag 13 november 2010

De Zara gebeden zijn gehoord

Voor diegenen die afgelopen week onder een steen leefden, de Zara heeft een webshop! Al jaren genieten we van het winkelen bij de H&M met een kopje koffie, knot op ons hoofd, benen in jogging gehesen en borsten lekker los in ons ochtend shirt. Van die dagen dat je wel zin hebt in winkelen maar geen zin hebt om representatief te moeten zijn. Helaas moesten we op die dagen de Zara wel overslaan.
Gelukkig is dit vanaf nu voorgoed voorbij. Ik heb de afgelopen dagen al gesmuld van mijn beeldscherm dat op de Zara webshop stond. Neem even zelf een kijkje of klik hieronder door en bekijk mijn favorieten! Klik nu hieronder op 'Meer lezen'!
Voor mij is bij Zara winkelen vaak de tijd een probleem. Wil je bij Zara alle jurkjes, jassen en zelfs panty's zien dan moet je daar een hele dag voor uittrekken. Ik ben ook vaak met een vriendin of met mijn vriend en die hebben de kunst van Zara winkelen beter begrepen. Die durven dan ook na 20 minuten al aan mij te vragen of ik klaar ben.
Zara winkelen doe ik dus liever alleen. Ik merk dan ook als ik zo op mijn gemak de webshop eens doorspit ik verrast word door de collectie. En dat terwijl ik 1 van de 3 stukken al heb gezien in de winkel zelf. Alles ziet er online zo fantastisch uit! Voor ik het weet heb ik al schoenen in het digitale mandje liggen. En dat terwijl ik eigenlijk nooit mijn schoenen bij Zara koop. De kwaliteit vind ik zelf namelijk onder de maat en sommige schoenen zien er vaak goedkoop uit. De fotografie heeft me overtuigt maar mijn verstand spreekt toe dat het niet verstandig is. Zo'n webshop kan dus ook nadelen hebben. Zo zie je maar weer hoe fijn het is als je de artikelen van een webshop al kent. Je behoed jezelf namelijk op deze manier voor teleurstellingen.

Ik verlaat de online schoenen afdeling en loop door naar de online jurkjes. Fantastisch, zo'n overzicht. In de live winkel van Zara ben ik na 2 minuten lopen dat eerste jurkje vaak alweer vergeten. Maar in deze winkel hoef je niet meer terug te lopen, naar boven scrollen is voldoende. Groot voordeel van dat www. Zara winkelen dus!
Wat ik wel als een nadeel ervaar is dat als ik van een jurkje terug klik naar de overzichtspagina, ik weer helemaal bovenaan van alle jurkjes begin! Wel leuk om zo iedere keer die jurkjes opnieuw te zien, maar na 5 keer is het wel vermoeiend.

Tijdens het bezoek aan de online Zara winkel heb ik direct een selectie voor jullie gemaakt van mijn favorieten. Maak hieronder kennis met mijn favorietjes van de Zara!

  

 
 

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten