maandag 1 november 2010

Veren trend

Veren zijn de pracht van de vogels. Ze zijn voor hen in eerste instantie voor het warm houden. Maar daarnaast dient dat verenvachtje voor de sier. Het is voor hen een bontjas en sieraad in één. De pauw laat zijn veren zien bij de paring om het vrouwtje te versieren. En waarom wij mensen niet ook? En niet helemaal omgedraaid? Dus dames, waarom niet knippen in die kussens en heren impressen? Valentino is het hier helemaal mee eens. Dames verhullen zich bij Valentino ook in de veren. Het verentasje zien we en..
Weten welke verentrends we meer zien?  Klik dan nu hieronder op 'Meer lezen.'

De vogelveren hebben we het laatste jaar al hier en daar vaker gezien. Sommige kledingzaken namen de trend licht op in hun collectie. Zara had bijvoorbeeld al subtiele riempjes met veertjes. Koolaburra heeft de veertjes ook al in de schoenencollectie meegenomen. Waar zien we het nog meer? Valentino wilde een passend tasje voor dat ene avondje uiteten of dat ene feestje. Tegelijk wilde hij het veren idee overdrijven en besloot er letterlijk vogeltjes op te zetten. Ze zouden voor je gevoel ieder moment kunnen wegvliegen.
Bij de Dior lente reeks zagen we al pumps gezet met fleurige veren. Flowerpower en romantiek aan je voetjes!

Bij Voodoo Child’ Numero 115 August 2010, waaronder Chanel en Emilio Pucci, zagen we de geveerde sleave al. De chique omslag als versiering om je schouders.
Een hele reeks aan mogelijkheden met veren zagen we voorbij komen. Een jurkje van veren, een mantel of een complete avondjurk zoals Assepoester hem gewild had. Natuurlijk zijn deze items in extremen. Leuk voor de niet rijke-Chanel-koper(of de bofkont van de shoot, het model) is om deze veren rustig terug te laten komen. Een riem met veren, schoenen met veren of hesje doet voldoende voor ons dames!
En dan niet die mannen vergeten he, waar het in eerste instantie om draaide. Fladdereren met die vleugels!


Fashion Heaven's angel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten