zondag 7 november 2010

Stress, galajurken!

We gaan de bekende feestperiode tegemoed. De tijd dat je bezig bent met plannen van de kappersafspraak, bijpassende sieraden uitzoeken, het regelen van je partner(alleen naar feestjes gaan willen we voorkomen) en bovendien van je jurk! We vieren allemaal sinterklaas, kerst en oud&nieuw. Maar daarnaast is er in november of december meestal ook nog een chique gala. De bekende galajurk is lang maar mijn voorkeur gaat toch uit naar een cocktailjurk. We zijn nog jong, waarom die mooie benen dan verstoppen? De 4 voorgaande jaren ging ik fanatiek naar grote gala's. Het doet me voornamelijk herinneren aan de voorbereidingen die getroffen moesten worden. Voor degene die al wel een gala gepland heeft en nog geen jurk heeft. Ik ben op zoek gegaan naar een paar hele leuke. Zien welke ik tegen kwam? Klik dan nu hieronder op 'Meer lezen'.


Bij het rondkijken op webshops kwam ik een stel ontzettend lieve cocktailjurkjes tegen. Ik heb ze hieronder voor jullie geplaatst!

Maar wat als je helemaal geen jurken type bent? Je bij het zien van die uitnodiging op de deurmat helemaal geen trek hebt om je benen te moeten scheren en netjes te moeten lopen. Helemaal geen probleem, want wie zegt dat zo'n jurk altijd moet? Een broekpak kan ook, deze is zelf soms veel leuker. In de Elle bewees ChloĆ© Sevigny ooit dat zo'n jurkje niet mooier hoeft te zijn. Zie hieronder de foto's en vind inspiratie!
  We'll keep in touch,
Fashion Heaven's angelKijk voor beautyreviews eens op Patty's blog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten