zondag 14 november 2010

Schapenvoetjes voor de winter

Woorden associeren we onbewust met gevoelens. Inmiddels roepen de woorden Zweden en schapenwol dan ook typerende gevoelens bij mij op. Zweden associer ik met kwaliteit en kou. Dit komt dan misschien ook door de merken Ikea en Volvo die daar hun oorsprong vinden.
Schapenwol associer ik met primitiviteit, warmte. Dit misschien door de plaatjes uit geschiedenisboeken van de eerste mensen en het beeld van lieve lammetjes.

Dat primitieve en kwalitatieve plaatje van Zweden en schapen vind je helemaal terug in het schoenenmerk Shepherd. Hun geweldige schoenen komen uit Zweden en zijn gemaakt van kwaliteit schapenwol. Ze zijn betaalbaar en garanderen veel.. warmte, kwaliteit en dat heerlijke primitieve gevoel!
Ook benieuwd naar Shepherd en die prettige winterschoentjes? Klik dan nu hieronder op 'Meer lezen'.


Als ik in Amsterdam ben probeer ik me te haasten, ik heb een afspraak. Toch stop ik even om te kijken naar het merkje als ik deze kanjers bij een zaak zie staan. De neus roept vraagtekens op. Deze zijn van Uggs en Koolaburra!  Maar ik kan niet zeggen dat Shepherd het gepikt heeft. Ze hebben de schoen zo om weten te toveren dat het echte Shepherd's zijn en geen broertjes van Ugg of Koolaburra.

Schapenbont trekt sowieso mijn aandacht. Ik heb niet voor niets schapenwol op mijn bank, vloer en een glimlach op mijn gezicht als ik 's ochtends mijn Koolaburra's aantrek. Maar deze Shepherds zijn stoer en lief tegelijk. Het stoere model trekt de rug van het lieve lammetjes gevoel op deze manier recht.

Als ik thuis ben en eens rustig kennis maak met het merk word ik nog enthousiaster. Shepherd brengt het natuurlijke gevoel terug in deze tijd vol van technologische ontwikkelingen. Zij vinden dat er voor kwaliteit schoenen geen technologie nodig is. De eerste mensen hebben zich namelijk ook altijd prima zonder gered.
Shepherd is geen hip merk dat alleen de modebewuste dames dragen. Ook kinderen, heren en zelfs opa's kunnen hier terecht. Van oorsprong maakt Shepherd namelijk oudbollige sloffen.
Deze zijn ook zeker het noemen waard. Ik smelt namelijk als ik dit modelletje hieronder zie. Ze doen me namelijk aan alles denken dat zacht en vriendelijk is. Je wilt toch niks liever dan deze om je voeten schuiven?

Neem anders zelf even een kijkje op de Shepherd website. Kijk je direct bij welke winkel ze bij jou in de buurt te vinden zijn! Neem jij ook zo'n lekker schaapje in huis?


We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel


Kijk voor beautyreviews eens op Patty's beauty blog!2 opmerkingen: