vrijdag 5 november 2010

Review: snoepig tasje!

Zoals ik vorige week vertelde op Fashion Heaven kreeg ik een erg leuk pakketje binnen. Lees het vorige blog hier. Er stond een mooi doosje op mij te wachten na een lange vermoeiende dag. Met paarse letters stond er sierlijk Tassen fetish op de doos. Mijn tas was binnen, zo fijn! Ik heb het doosje mee naar boven genomen en nam alle tijd om te genieten van de verrassing. Benieuwd hoe de tas mij is bevallen en hoe ik hem heb gecombineerd? Zie de foto's en lees nu verder! Klik hieronder op 'Meer lezen'.


De tas van Tassenfetish zat in een mooi paars jasje toen ik de doos opende. Een cadeautje in een cadeautje dus. Netjes verpakt met boekjes en de ritjes omhuld in een beschermhoesje. Ik zie dat het tasje dat ik gekregen heb Deloya heet. Ze voldoet volledig aan mijn verwachtingen maar is wel wat kleiner dan ik verwacht had. Ik ben dan ook duidelijk iemand die een voorkeur heeft voor big bags. Dat kan ik Deloya dan ook niet kwalijk nemen.

De volgende dag heb ik een belangrijke presentatie voor een project. Ik besluit save, netjes gekleed te gaan. Ik draag die dag een blazer met rouchjes van de Primark, om mijn hals een shawl uit Barcelona 2e hands, een rokje van Zara met daaronder een Kunert panty met schattige ballerina's. Als ik mijn standaard tas pak, de big bag, zie ik dat het afdoet aan mijn nette combinatie van die dag. Ik zie ineens Deloya op mijn bank zitten en bedenk me dat zij veel beter bij mij past die dag! Sorry grote tas, zo handig ben jij dus niet.

Als ik Deloya inpak is ze veel groter van binnen dan ik had verwacht. Ze gaat aan twee kanten ruim open. Plaats genoeg voor al mijn spullen. Ik begin te wennen aan zo'n fijn en klein ding! Mijn horizon is weer een stukje verbreed. Kleine tassen zijn vanaf nu ook welkom in mijn kast. En dat door twee drukken op de knop door te bestellen bij TassenFetish!


We'll keep in touch!

Fashion Heaven's angelKijk voor de beautyreviews eens bij patty's afdeling: de beauty blog!

4 opmerkingen:

 1. Leuk te lezen van een gewoon iemand dat de tassen bevallen. Klein is niet mijn smaak, eens kijken of ze groter verkopen! Gr!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kende die webshop nog niet. Vind de tas erg leuk! Binnenkort meer tassen om over te lezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, binnenkort volgen er nog meer tassenreviews! TassenFetish verkoopt gelukkig ook grotere tassen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben op Tassenfetish geslaagd; voor een mooie grote handtas in het grijs van super mooi zacht leer!

  BeantwoordenVerwijderen