zaterdag 6 november 2010

Review: Koolaburra laars

Afgelopen weken heb ik de Koolaburra laars getest. De Koolaburra is maar op één plek binnen de Benelux te koop, bij de La Porta in 's-Hertogenbosch. Als je ze op het eerste gezicht ziet zien ze eruit als het duurdere zusje van de Ugg. Maar dat zijn ze toch zeer zeker niet! Achter die lieve schapenschoentjes schuilt veel meer dan dat! Foto's zien en verder lezen? Klik dan nu hieronder op 'Meer lezen'.

Zoals ik eerder vertelde, deden de Uggs mijn hart nooit sneller kloppen. Deze verwachting had ik stiekem onverwacht ook bij de Koolaburra. Want waarom Koolaburra wel? Na een week dragen heb ik het geweten. Lopen met kussentjes onder je voeten is mogelijk. Ze zijn heerlijk warm en donzig. De koolaburra is nog vers in Nederland, je ziet ze niet bij 1 op de 10 meisjes die je op straat ziet. Uggs zijn leuk, maar Koolaburra's nog leuker.

Als je ze een paar dagen draagt is het moeilijk om er afstand van te doen. Ik ben gewend zo om de dag te wisselen met schoenen, niet heel vaak draag ik schoenen twee dagen achter elkaar. Dit zodat mijn voeten zich nooit hoeven te vervelen. Bij dit donzige paartje laarzen was dit wel het geval. Ze zijn van binnen compleet gevoerd met schapenvacht. Ik ben dat schaap erg dankbaar voor het afdragen van zijn vacht, nu loop ik namelijk de winter gegarandeerd warm rond.

Ook het combineren van deze boots gaat me goed af, hier is geen wiskunde voor nodig. Jeans? Prima. Jurkjes? Graag. Rokjes? Ook leuk! Je kunt met deze laars dus veel kanten op.
Koolaburra's zijn gaver, vernieuwender en lekkerder dan Uggs. Het prijskaartje is dat wel met me eens. Je koopt namelijk een paar vanaf 260 euro bij de La Porta. Een kleine investering voor je kledingkast dus, maar daar krijg je wel veel tevredenheid voor terug.
Het paar dat ik heb is heerlijk lang. Maar de sliertjes die dit model heeft kunnen er ook wat van. Even was ik bang dat ze er na een paar regen buien geen zin meer in hadden. Maar dit valt me tot nu toe erg mee. Ze zien er nog perfect uit na 1,5 week en 10 regenbuien! Dit merk gaat me zeker bijblijven, ik houd de winkel hier in 's-Hertogenbosch en de Koolaburra website maar in de gaten!

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angelKijk voor beautyreviews een op Patty's blog!

6 opmerkingen:

 1. mooie laarzen hoor, zal de website eens bekijken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gaaf, schoenen die net zo fijn zijn als Uggs maar qua looks hoger scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze zijn bij dat jurkje van jou ook erg leuk! met jeans ook wel denk ik! is dat in den bosch in de buurt van de trein?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, die winkel(La Porta) is echt op 3 minuten loopafstand van het station! Kleine moeite dus;).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah fijn! Binnenkort nog meer schoenenreviews?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja absoluut, houd Fashion Heaven dus in de gaten!

  BeantwoordenVerwijderen