donderdag 18 november 2010

Review: Guten Appetit

Vorige week vertelde ik jullie al dat ik kennis had gemaakt met de geweldige winkel Guten Appetit in Tilburg. Heb je dit gemist? Het artikel lees je hier terug.
Guten Appetit is een winkel en webshop die het kopen van couture voor iedereen mogelijk maakt. De kleding is uniek en met het hart en de hand gemaakt. Guten Appetit heeft een winkel in Tilburg en een hele leuke webshop. Ik heb van Guten Appetit afgelopen week een chique overhemd jurkje getest. Wil jij lezen hoe mij dit jurkje is bevallen? Zien hoe het mij stond? Klik dan nu hieronder op 'Meer lezen' en zie de foto's en de uitslag!

Vanaf het moment dat ik de winkel van Guten Appetit binnenstapte was de eigenaresse, Natasja, ontzettend vriendelijk en openhartig. Ze helpt haar klanten met alle liefde en neem alle tijd voor je. Ze is zelf afgestudeerd modeontwerpster en heeft enkele stukken ook zelf gemaakt. De andere stukken in de winkel zijn afkomstig van bekenden van haar, ook stuk voor stuk jonge maar professionele modeontwerpers. Het meeste komt van ontwerpers van eigen bodem.

Guten Appetit is voor dames die een unieke, elegante en duurzame stijl hebben. Guten Appetit speelt wat betreft dat laatste volledig in op de duurzaamheidtrend. De producten zijn uniek en duurzaam geproduceerd.
Leuke kleding die ook nog eens bewust is, hoe veel meer kun je je wensen?

De onderscheidende collectie vormt een mooie mix van unieke ontwerpen en toegankelijke designs.
Tijdloosheid en ambachtswerk zijn belangrijker dan de vergankelijke trends. Ze supporten het ontwikkelen van een eigen stijl compleet op deze manier.
Ook nemen ze graag verse ontwerpers onder hun vleugels door verkoop bij Guten Appetit mogelijk te maken.

Voor Fashion Heaven heb ik de afgelopen week een jurkje van Guten Appetit getest. Het jurkje is van het Eindhovense merk Ontour. Ontour mixt streetwear met opvallende grafische designs. Iedere maand gaat er iets anders 'ontour', het is story met kledingitems.
Het merk is in 2005 opgericht met de achterliggende gedachte: ''What goes Ontour, stays Ontour''.

Het jurkje heeft me in totaal al 5 dagen gezelschap gehouden. 
Het jurkje heeft het idee van een oversized mannen overhemd dat tegelijkertijd vrouwelijk is door het riempje om de middel en de rondje vormen. Hij is van kleur diep marine blauw en heeft op de ellebogen als leuk detail spijkerkleur bescherming. Erg opvallend is de goede kwaliteit en de dikte van de stof. Het mag dan een overhemd zijn maar hij is helemaal winterproof! Dit is zo'n kledingstuk dat je gerust 5 winters in je kast houdt.

Op de foto's zie je dat ik het jurkje tot boven dicht heb geknoopt. Op deze manier maak je het net iets anders. Onder het jurkje droeg ik een lekkere warme grijze Bijenkorf rip maillot. 
Met, heel toepasselijk, Ballin regenlaarzen en een paraplu! 
 We'll keep in touch,
Fashion Heaven's angel


Kijk ook eens voor beautyreviews op Patty's blog!
 We'll keep in touch,

4 opmerkingen: