vrijdag 26 november 2010

Outfit van de week

Ook deze week maken jullie weer kennis met mijn kledingstijl. Op de foto zien jullie wat mijn favoriete outfit was van deze week. Nieuwsgierig naar wat ik draag en waar ik het heb gekocht? Klik dan nu hieronder op 'Meer lezen!'


De jas die ik draag wil ik in het bijzonder even noemen. Naar dit modelletje en kleurtje ben ik namelijk al een tijdje op zoek. Door de series van Gossip Girl ben ik de schoonheid van een net rood jasje gaan inzien. Zoals vele van jullie wel weten, bij Blair was het rode jasje niet meer weg te slaan.
Toen ik een tijdje terug in de Negen straatjes in Amsterdam liep kwam ik een erg goede tweedehandszaak tegen. Alles was zorgvuldig op kleur gesorteerd. En er werd mij snel duidelijk waar op was geselecteerd: de kwaliteit. En hier heb ik het gelukkige jasje gevonden dat inmiddels met trots op mijn kapstok hangt!

Onder de jas draag ik het schatje van Guten Appetit waar ik in mijn vorige blog al over vertelde. Het jurkje is van het merk On Tour en is te koop op de webshop van Guten Appetit en in hun winkel in Tilburg.

De maillot heb ik een tijdje terug bij de Zara gekocht. Deze is erg mooi maar m'n huid kan de stof niet altijd even goed hebben waardoor hij nog wel eens wil irriteren en jeuken aan mijn benen en billen!

De laarzen die ik draag zijn twee beauty's van Ballin, ook hier heb ik eerder over verteld, het artikel lees je hier. Ze komen uit een boetiekje in Ommen en zitten fantastisch. Bovendien zijn ze erg toepasselijk bij het weer en de grote paraplu!

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel


Kijk voor beautyreviews eens op Patty's beautyblog!

3 opmerkingen: