maandag 8 november 2010

Nieuw: hemelse outfit van de week

Om jullie kennis te laten maken met mijn kledingstijl zal ik de komende tijd iedere maandag een foto van mijn favoriete outfit van die afgelopen week plaatsen. Op deze manier leren jullie de persoon achter Fashion Heaven beter kennen. Jullie maken dus iedere maandag ook een beetje meer kennis met mijn eigen stijl en kledingkeuzes. Mijn favoriete outfit van deze afgelopen week vind je hiernaast. Lezen tot in de details, op ondergoed na dan, wat ik draag? Klik hieronder dan nu op 'Meer lezen.' en houd ons iedere dag in de gaten!Na mijn favoriete panty lang kwijt geweest te zijn had ik hem dan eindelijk weer terug gevonden. Op deze foto draag ik hem dan ook weer sinds tijden. De panty heb ik destijds bij de H&M in Barcelona gekocht. Het is een 40  denier huidskleurige panty. De panty doet lijken of er een bloementuintje over mijn benen kruipt. Erg vrolijk en opvallend dus van die bloemige benen.

Op de panty droeg ik een creme wollen jurkje dat ik tijdens de DDD van de Bijenkorf gekocht heb. Daaronder mijn zachte paar Koolaburra's die goed van pas kwamen die koude regenachtige herfstdag. Ik trek ze nog altijd voor, hoe spijtig dit ook zelfs voor mijn regenlaarzen is.

Bij de Koolaburra's droeg ik een bijpassende camel coat met bruine nepbontkraag die ik in Amsterdam bij de River Island gevonden heb. De jas is nieuw en komt dus vers uit de collectie, voor een winterjas een  redelijk koopje, hij kostte 100 euro.

De tas is een gevlochten exemplaar van de vorige Mango collectie, ze worden gesierd door twee vrolijke bontballetjes die mee bungelen met mijn Koolaburra slierten.

Vanaf nu dus iedere maandag een foto met omschrijving van mijn favoriete outfit. Misschien kun je vertellen wat jij ervan vindt? Volg ons nu op Twitter zodat je het niet kunt mislopen!

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angelsKijk ook eens op onze beautyblog, zie hier de beauty afdeling van Patty!

4 opmerkingen: