woensdag 10 november 2010

Heb jij Guten Appetit?

Terwijl jullie vorige week vrijdagmiddag allemaal nog aan het werk of studeren waren was ik heel ergens anders. De middag had ik gelukkig vrij waardoor ik in Tilburg een geweldige winkel tegen het lijf liep. De naam trekt direct aandacht, Guten Appetit straalt toch meer uit dan de gemiddelde winkelnaam.
Zo'n naam belooft dus heel wat, maar maakt zo'n winkel dat dan ook waar is de vraag.
En mijn verwachting werd meer dan waar gemaakt, voor Fashion Heaven mag ik zelfs een item uittesten. Alles wordt gemaakt door verse mode ontwerpers die alles aan hun eigen naaitafeltje thuis maken. Unieke items, met liefde en de hand gemaakt.
Lezen wat er in deze unieke winkel te vinden is? Klik dan nu hieronder op 'Meer lezen.'


Heb je geen Guten Appetit dan krijg je dat van deze winkel wel. Als ik de winkel in kom word ik met open armen ontvangen. Natasja, de persoon die Guten Appetit heeft opgezet, is zelf nog druk bezig aan haar creatieve tafel met naaien. Ze vertelt dat de winkel zaterdag 6 november(afgelopen) officieel pas open gaat. Toch komen er nu al nieuwsgierige mensen binnen stappen om een glimp op te vangen.
Ik ben een van die mensen en mag rustig de kleding eens bekijken. Natasja vertelt dat ze de meeste van de ontwerpers zelf kent door hun verleden op Arnhem Artez, de grote school voor ontwerpers.

Mijn ogen gaan vaak naar stukken van de ontwerpster Sanne. Je ziet dat alles gemaakt is met veel oog voor detail. De stoffen zie je weinig en de ontwerpen komen uit haar eigen verbeelding. Met name het broekpak en de bloementas krijgen mijn aandacht.
Ook de rest van de stukken zijn geweldig om alleen al naar te kijken. Dat het persoonlijk, met de hand en met zorg is gemaakt zie je er volledig aan af. De prijzen varieren ontzettend dus ook met een kleiner budget kun je hier goed terecht.

Van Natasja krijg ik een ontzettend leuk jurkje mee naar huis. Het is een groot marineblauw overhemd met spijkerblauwe bescherming op de ellebogen en een riempje om de middel.
Voor Fashion Heaven mag ik deze de komende week gaan dragen. Er volgt volgende week dus een review met veel foto's en mijn ervaring. Ben je een keer in Tilburg? Vergeet hier dan niet even binnen te stappen. De winkel is op loopafstand van het station en is zeker het binnen wandelen waard.
Wil je het review niet missen? Volg Fashion Heaven dan nu op Twitter en Bloglovin!

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angels

4 opmerkingen:

  1. Die tas is gaaf zeg met die bloemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke winkel zeg, de webshop ziet er ook leuk uit. Gaat er nog meer volgen over Guten Appetit?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hopelijk gaan we die tassen nog terug zien! Hoe duur zijn die? Ben ik benieuwd naar.

    BeantwoordenVerwijderen