woensdag 17 november 2010

Fornarina back to Italian!

We weten inmiddels dat veel merken de voorkeur geven aan het samenwerken met celebrities.
Ook Fornarina heeft dit kunstje inmiddels goed door. Na o.a. een succesvolle kledinglijn met Lindsey Lohan gemaakt te hebben wil Fornarina meer terug naar de roots. Van oorsprong is Fornarina namelijk een echt italiaans merk. En welke beroemdheid kan je merk dan beter vertegenwoordigen dan een bekende mooie italiaanse actrice? Haar naam is Martina Stella, ze is erg bekend al in Italiƫ en deze bekendheid komt langzaam onze kant al op. Wij kennen dit topwijf misschien minder goed dan de italianen. Maar smaak heeft ze! Fornarina heeft haar de vrijheid gegeven haar eigen stijl te verwerken in de sporty lijn genaamd Sporty Glam. Ik moet heel eerlijk zeggen, de lijn is een keeper! Als je verder leest weet ik zeker dat jij zo'n stukje van Martina in je kast wilt hebben. Een wedje doen? Klik nu hieronder op 'meer lezen'.Ter introductie van de collectie Sport Glam heeft Fornarina een filmpje gemaakt voor de lijn. Dit filmpje bekijk je hier.
De nieuwe lente/zomer 2010 lijn is deze winter al verkrijgbaar. Zoals Fornarina altijd voor elkaar krijgt, de kleding is sportief, glamour, sexy en super comfort!
De sportieve lijn van Martina Stella is fitness en chique tegelijkertijd. Mijn voorkeur gaat weinig uit naar sportieve kleding. Mijn stijl is klassieker en romantischer. Maar toch kan ik me ontzettend goed in haar kleding vinden! Haar manier van combineren is bijzonder goed doordacht.

Als ik de collectie bekijk vallen me een aantal dingen op. Die Martina kan een fantastische outfit creƫren zonder dat die grote sportschoenen opvallen. Ze ziet er galant uit terwijl haar voeten dat ontzettend tegenspreken. En dit ondanks dat schoenen vaak zo doorslaggevend zijn. Hiermee laat Fornarina de magie zien van hun combinaties. Geraffineerd en doordacht.

Aan de benen van Martina ontdek ik vaak hippe panty's en leggings. My favorite! Ook deze combineert ze ontzettend goed met de juiste jas, grote tas een glimlach en gympen.
Voor jullie heb ik een selectie gemaakt van mijn favorieten. Hieronder de combinaties waar ik al in mijn dromen mee de straat op ga!Ik zei toch dat ik de weddenschap zou winnen? Je bent me wat verschuldigd!


We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel


Kijk voor beautyreviews eens op Patty's blog.


3 opmerkingen: