maandag 22 november 2010

Flavourites Live Amsterdam

Fashion Heaven was dit weekend uitgenodigd bij Flavourites Live Amsterdam. Het enige evenement dat het mogelijk maakt om offline te webshoppen! Het klinkt raar, maar het kan. De leukste webshops komen daar namelijk samen om hun collecties te showen en kennis te maken met ons, de modebewuste klant!
Fashion Heaven heeft voor jou foto's en verhalen van de leukste meest opvallende webshops.
Ook zo nieuwsgierig hoe het was die dag? Klik nu hieronder op 'Meer lezen!'

Zaterdagmorgen kwam ik aan bij het Fashion Centre Amsterdam. Vanaf het moment dat ik binnenstapte wist ik dat ik goed zat. De huisstijl van Flavourites was namelijk in alles te herkennen. Je kunt de website even zelf bekijken om de huisstijl voor te proeven. Het betreft het heerlijke zoete gevoel van winkelen in het snoephuisje van hans en grietje. De dames van Flavourites liepen met roze schortjes, roze suede high heels en vrolijke Flavourites snoepjes op de borst. Overal zie je shoppers, gevuld met de leukste aankopen.
Het hele evenement geeft een heerlijk gevoel. Je vergeet de tijd volledig door het warme marktgevoel dat er aanwezig is. Natuurlijk is deze markt een stukje roze en leuker dan die van dinsdagochtend in de stad.

Met sommige webshops ben ik al bekend, maar met veel ook niet. De leukste webshop concepten gaan er aan me voorbij. Links een kraampje met koeienleren handtassen waar de oorlabels nog aan zitten. Rechts een kraampje genaamd Slow Fashion omdat alles duurzaam met de hand op eigen bodem is gemaakt door oudere dames. Je ziet de kleinere eenmans webshops en de grotere meiden die gerust met 20 mensen onder zich werken. Deze verschillen maken de webshopmarkt ontzettend leuk. Er wordt gevochten om eruit te springen. En als ik eerlijk ben, het lukt ze allemaal erg goed. Na 3 uur rondlopen ben ik dan ook nog niet uitgekeken. Er zijn workshops sieraden maken en er wordt aan het goede doel gedaan. Flavourites pakt deze dag ontzettend goed uit.

Aan het einde van de dag zie ik als ik rustig even zit met een glaasje fris dat de perskamer helemaal vol staat. De muur is volledig gevuld met persmateriaal om mee te namen, van de lieve webshops voor Fashion Heaven! Ik loop dan ook puffend maar tevreden naar huis met in mijn hand een grote Flavourites shopper. Gevuld met sieraden, geurtjes, shawltjes en bovendien heel veel leesmateriaal! Ga ik daar in de trein terug maar eens rustig voor zitten.

Uiteraad had ik voor Fashion Heaven de hele dag mijn camera in de aanslag. Daarom hieronder nog wat leuke fototjes voor een sfeerimpressie!


We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel

Kijk voor beautyreviews eens op Patty's blog!

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk! Krijg ik dadelijk nog een verslagje? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf zeg hier had ik ook naartoe gemoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ook, in reallife webshoppen moet wel leuk zijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kende het nog niet maar de website ziet er handig uit hoor..

  BeantwoordenVerwijderen