dinsdag 2 november 2010

Fashion Heaven test aziatisch jurkje

Zoals ik zondag in mijn blog al vertelde heb ik twee jurkjes van Vivi Clothes gekregen om te testen voor Fashion Heaven. De een is een zacht roze/rood bloemenjurkje en de ander een lief kanten taartjurkje. Het taartjurkje heb ik aangehad naar een feest in Zwolle. Ik kreeg ontzettend veel complimentjes van verschillende mensen en heb het zo gecombineerd dat het chique was maar toch gepast voor een feest. Zien hoe ik eruit zag die avond? En lezen wat ervan werd gezegd? Klik dan nu hieronder om meer te lezen!
Het was een heel leuk feest, ik vierde namelijk die avond ook mijn verjaardag. Ik wilde er feestelijk en chique uitzien maar tegelijkertijd ook gepast voor de vrienden en kennissen die ik zou zien. Ik heb het taartjurkje van Vivi Clothes gedragen met een zwart basic rokje van H&M aangezien hij voor mij wat kort viel. Het rokje gaf iets meer zekerheid voor het geval ik meer zou gaan blootgeven dan de bedoeling was. Onder het jurkje droeg ik een zwarte effen Kunert panty en zwarte ballerina's met een creme randje dat terug kwam in het kant van het jurkje.

Het jurkje mag in mijn kast blijven! Hij heeft me die avond het juiste gevoel gegeven. Zoals het hoort als je iets nieuws koopt. Hij past volledig bij mijn romantische stijl en was makkelijk te combineren. Ik heb die avond van veel mensen gehoord dat ze het jurkje erg mooi vonden. Het jurkje is qua stijl aziatisch maar de maat had hier ook wat van weg. Voor hollandse dames benen is hij beter te dragen met een leuk rokje of een donkere strakke broek. Die avond had ik er ballerina's bij aan omdat die het chique maakte en voor meer partylook zorgde. Ik heb mijn Koolaburra's er ook bij aan gehad bij omkleden alleen die bewaar ik toch voor overdag, wat meer casual.

Van de week lezen jullie ook over het zachte bloemenjurkje. Toch zonde als jullie niet met beide jurkjes kennis maken. Volg ons dus op Twitter en houd ons iedere dag in de gaten!

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel


De jurkjes zijn te vinden op http://www.vivi-clothes.com/Kijk voor beautyreviews ook eens op de beautyreview blog van Patty!

3 opmerkingen:

  1. Wat een enig jurkje is dat, maar vooral, wat staat het je leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een geweeeldige jurkjes, zie dat ze ook nog erg goedkoop zijn! leuk die aziatische mode1

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vivi clothes ken ik ook!! Geweldige prijzen en mooie spullen!! Zelfs met de levertijd ben ik heel erg tevreden, altijd binnen enkele dagen binnen :)

    BeantwoordenVerwijderen