vrijdag 19 november 2010

Boodschappen. Brood, melk en zwarte schoenen.

Soms heb ik dat ik eens aandachtig en kritisch naar mijn kast kijk. Ik kijk of er gebreken zijn. Soms ontbreekt er een goed warm vest of heb ik een donkere spijkerbroek te weinig. Maar mijn schoenenafdeling komt negen van de tien keer de keuring niet door. Ik vermoed dat dit ligt aan mijn eeuwige honger naar schoenen. Net zoals veel vrouwen hebben, van die veredelde sloffen heb je er nooit genoeg.

Als er geconstateerd wordt dat mijn schoenen te weinig gezelschap hebben dan kijk ik vaak in de stad goed om mij heen. Bij iedere winkelruit waar ik langs kom werp ik een vragende blik naar binnen in de hoop dat ik vind wat ik zoek. Wat ik zoek, is vaak afhankelijk van de al bestaande schoenenfamilie in mijn kast. Ook stem ik dit vaak af op de  kleuren van leuke setjes, zwart is bijvoorbeeld een kleur waar ik weinig schoenen van heb. Maar zwarte kleding vind je bij mij genoeg. Het wordt dus maar eens tijd voor een goed zwart paar. Helaas loop ik deze week te weinig winkels tegen het lijf om te kunnen beslissen. Dan wordt het lekker webshoppen achter mijn laptopje met een lekker Blondmokje koffie!

Bij het Googlen naar laarzen schrik ik van het aanbod. Ik kom onmogelijk veel laarzen tegen! Gelukkig hoef ik niet alle webshops door te spitten maar is er zoiets als de Kieskeurig voor mijn elektronica, www.laarzen.nl voor mijn schoenen! Ik vind het heerlijk als ik erop mag losvinken. Precies zoals ik bij mijn mobieltje deed, qwerty, 3.2 mega pixel en smartphone. Zo doe ik dit nu ook bij mijn schoenen. Ik vink zwart, max. 110 euro en geen hak. Binnen een halve seconde is er voor mij een selectie op maat gemaakt. Ik kan even niet meer bedenken waarom we nog naar winkels gaan.
 
Uiteindelijk valt mijn oog op de schattige Bronx laarsjes. Ik ben bekend met het merk en heb al een hoog gehakt zusje van Bronx in mijn kast staan. Ze zijn ontzettend goedkoop, ze vallen onder de actie: t/m 19 november 25% korting en ze worden gratis bezorgd. Ze zijn lang en doen me denken aan Marokko. Daar waar ik de schoenen destijds met de hand gemaakt heb zien worden. En ze zouden zo ingekocht kunnen zijn bij de Eskimo’s zelf. Warme simpele boots en goed afgewerkt, een schattig gezicht is dat het bont er uit steekt. Maar nog belangrijker ze zijn zwart! 

We'll keep in touch,
Fashion Heaven's angel


6 opmerkingen:

 1. Jaa gaaf zeg en jouw laarzen ook. Die zwarte zijn goed uitgekozen. Die kleine is ook leuk, bruin en een laag laarsjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. niet zo mijn smaak eerlijk gezegd..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik kende hem ook nog niet! maar wel handig zeg dat je daar super veel schoenen vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke webshop hoor, die laarzen heeft een vriendin van mij ook!

  BeantwoordenVerwijderen