maandag 29 november 2010

Bezoek aan de nieuwe Primark

Zoals inmiddels al wel bekend is, Primark heeft het tweede nederlandse filiaal geopend!
Ik dacht eraan te ontkomen, want hoe bijzonder kan dit nu zijn. Het filiaal in Rotterdam ken ik immers ook al van binnen en buiten. Toch werd ik doodgegooid met artikels en verhalen over het filiaal in Hoofddorp. De winkel schijnt groter te zijn en de collectie veelbelovender.
Daarom, moet ook ik eraan toegeven. Morgenochtend om 10:00 ga ik onderweg! Als jullie dus ook benieuwd zijn of Hoofddorp een bezoekje waard wordt of gewoon willen weten wat ik heb gekocht? Lees het dan overmorgen, 1 december, op Fashion Heaven!

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel

7 opmerkingen:

 1. Hey hey! Bedankt voor je Comment!
  Ik wil ook super graag eens naar de Primark :O! Ben jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd. Vind de primark zelf niet echt een leuke winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeh nice! Ik moet me gaan schamen want ik ben er gwn nog noooit geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Primark is wel het bezoeken waard;). Het kan inderdaad wel eens tegenvallen. Is afhankelijk van de collectie, maar moet zeggen dat die er deze winter wel prima uitziet!
  Jullie horen het morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat er een tweede bij is gekomen, veel plezier alvast morgen ! :)

  BeantwoordenVerwijderen