zondag 7 november 2010

Bevestiging van gevleugelde mode

Toen ik afgelopen week in Amsterdam en Zwolle was werd de verentrend voorspelling weer extra bevestigd voor mij. Zoals ik in een vorig blog al eerder vertelde, de veren zijn terug van niet wegeweest. De vogels vinden nog lang hun rust niet. In de meer algemenere winkels zie je de verentrend al duidelijk doorkomen. Schoenen zijn ermee versierd, jurkjes, broeken, riemen en hoeden. Verder kijken waar ik de veren terug zag met o.a. foto's? Klik dan nu hieronder op 'Meer lezen'.

In het afgelopen jaar, als je goed gekeken hebt, zag je zo af en toe de veertjes wel voorbij komen. Nu vindt de trend duidelijk zijn plekje te vinden in de kledingrekken.

In Amsterdam liep ik door de River Island en ik werd er bijna mee doodgegooid. Ik was bij wijze van spreken blij een item zonder veren te vinden. Wil natuurlijk niet zeggen dat ik de trend ontzettend leuk vind! De vrolijke veertjes fleuren je kleding helemaal op.

Ik liep tegen een chique jurk aan die zwart, bruin en groene veren op de borst had. Het jurkje hield mijn ogen gewoon even vast, de sierlijkheid die de vogels door de veren hebben. Had dit basic jurkje nu overduidelijk ook.

Ook je sieraden mogen vogelig zijn. Dus niet alleen heel veel sieraden, zoals ik eerder heb besproken, maar ook sieraden met 'vleugeltjes'. De ketting die ik bij de River Island in Amsterdam tegen het lijf liep past hier dus ook helemaal bij. Een drukke ketting om je nek, vol met veren en het liefste er nog een rij armbanden bij dragen ook. Helemaal volgens de laatste mode op deze manier. Maar natuurlijk altijd nog het liefste je eigen draai eraan geven. Hoe, dat is nog altijd aan jou zelf.


We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel

2 opmerkingen: