woensdag 24 november 2010

Beenmode trend

De panty's zijn dit najaar de leggings van vorig najaar.
En ik blijf er nog altijd bij zweren. Panty's zijn fantastisch in deze periode van het jaar! Op de een of andere manier laat ik mijn mooie broekjes in het najaar in de steek. Hoe mooi, hoe duur en welk merk dan ook.
Panty's krijgen gewoonweg voorrang. En Chanel en Dolce&Gabbana zijn dit met mij eens.

Van Soshin, de webshop voor je beenmode, heeft Fashion Heaven een heel leuk stelletje panty's gekregen.
Het bestellen bij Soshin heb ik als een feestje ervaren. De panty's zijn namelijk origineel, leuk en redelijk goedkoop. En als ze eenmaal op de deurmat liggen word je nog vrolijker van de verpakking! Ben je benieuwd wat er in dit leuke pakketje zat? Klik dan nu hieronder op 'Meer lezen'!

De website van Soshin belooft qua uiterlijk heel wat. De webshop is ontzettend gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De prijzen vallen me ook erg mee. Zoals eerder is gebleken bij het panty review van Kunert op Fashion Heaven, duurdere panty's zijn trouwer. Ze gaan bij dat ene stootje niet direct kapot en ze blijven na het wassen mooier. Ik durf tegenwoordig hierdoor sneller 15 euro neer te leggen voor een goede panty.

Ook de mode staat deze keus voor panty's helemaal toe. Dolce&Gabbana en Chanel lieten het al doorschijnen.
Panty's zijn zoals vroeger niet meer gewoon basic. Je benen fungeren als sieraad! Dus gekke printjes zijn een aanrader!

De panty's die ik van Soshin binnenkreeg zijn Fashionpanty's. De een is een gestreept grijze Kunert panty en de ander is een zwart met creme gebloemde Trasparenze panty met een hoog denier gehalte.
Mijn ogen zijn nu al gevallen op de Trasparenze panty. De verpakking straalt klasse uit en de panty past goed bij mijn stijl, klassiek en romantisch!
Komende dagen ga ik de panty's combineren met mijn outfits en testen op stevigheid. Houd Fashion Heaven iedere dag in de gaten, volg ons op Twitter(Fashion_Heaven) en Bloglovin. Het pantyreview volgt deze week!

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel


Kijk voor beautyreviews eens op Patty's beautyblog!

6 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd hoe ze staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze pantywebshop kende ik nog niet! Leuk hoor. Ben benieuwd naar de panty's. Heb zelf laatst namelijk die Kunert panty van jou ook gekocht.
  Wanneer kan ik het lezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave panty's hoor, we gaan het afwachten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. net de webshop even bekeken ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het review kunnen jullie begin van volgende week lezen! Volg ons op Twitter(www.twitter.com/fashion_heaven) of Bloglovin zodat je het niet mist.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben benieuwd!
  Als ik een panty draag, gaan ze na het dragen al meteen stuk xd.

  Lots of Love xx.

  BeantwoordenVerwijderen