donderdag 4 november 2010

Amsterdam goes big

De afgelopen dagen heb ik weer eens Amsterdamse modelucht opgesnoven. Zoals ik wel vaker doe combineer ik daar het winkelen in de boetiekjes met het opzoeken van vrienden en kennissen die in de hoofd en modestad wonen. En zoals meestal als ik daar ben, spot ik wel een trend. Erg leerzaam dus die dagjes winkelen daar. Lezen welke trend ik daar tegen kwam? Zie de foto's en lees meer. Klik nu hieronder op 'Meer lezen'.Die avond begon ik samen met een vriendin een borrel te drinken bij de hippe tent Bar Italia, bij het Rokin. Aan de bar kwam ik twee meiden tegen met opvallend mooie ringen. Maar bovendien waren de ringen groot, erg groot. Aan hun vingertjes sierden romantische strikjes. En zoals jullie weten, fashion romance is mijn ding. Ik kon het dan ook niet laten om ze te fotograferen. Zie hiernaast de foto.
Een vriendin, waar ik ook logeerde, die studeert aan het fashion instituut AMFI in Amsterdam en heeft altijd ontzettend gave fashion items. Dit keer vertelt ze me over een ring die ze in London heeft gekocht. En ook dit exemplaartje is bijzonder opvallend.
Tijdens het stappen zie ik ook meerdere meiden met versierde handen. De trend die we begin dit jaar al bij veel op de catwalk en bij celebs zagen is nog in volle gang. Hij begint eindelijk goed door te dringen bij de dames uit het gewone dagelijkse leven.


Ook zelf zo'n ringetje aanschaffen? Betaalbaar en one of a kind? By1Oak maakt zelf sieraden. Ze hebben een geweldige lijn aan praaltjes. En alles handgemaakt met halve edelstenen.We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angel
Kijk voor beautyreviews eens bij Patty's blog!

5 opmerkingen:

 1. Die by1oak is mooi zeg! Hebben die een webshop?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die laatste ring is mooi.. dat merk ken ik nog niet. Volgt hier ook nog een blog over?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die strikken van die meiden zijn ook mooi. Die ring van Oak is gaaf. Nog nooit van gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ze hebben een webshop(Sabbie). Ik zal eens contact met ze opnemen, wie weet komt er nog een blog over(Denise). Ik houd jullie op de hoogte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh ja die van Oak, met blauw en goud. Geweldig! Zou leuk zijn als we ze zien terug komen! Een keer wat anders dan jurkjes en tassen.

  BeantwoordenVerwijderen