zondag 24 oktober 2010

Warme winterhanden

Vanmorgen toen de ik de deur uit ging was ik verbaasd. Ik dacht na, want het is zo guur koud buiten. Het was nog maar 23 oktober, wat betekent dat we nog maar in de herfst zitten. Als dit het herfstweer is, dan zal de winter niet veel goeds beloven. Met mijn shawl strak gesnoerd om mijn nek en mijn jas tot boven dicht was het vol te houden Maar ik keek naar die lieve handjes die bloot moesten bungelen in deze kou. Mijn voornemen was om zo snel mogelijk handschoenen te kopen. Een paar dat warm, betaalbaar en matchend is met mijn jas.
Ik heb even een rijtje gemaakt met leuke handschoenen voor deze kou! Hopelijk zorgen jullie dan beter voor jullie handen.
Kijken welke handschoenen ik tegenkwam? Klik op 'Meer lezen' hieronder!Deze winter zien we meer en meer 3/4 jassen. De mouwen worden korter dus de handschoenen moeten langer wil je warm de winter doorkomen. Asos heeft een paar met de juiste lengte bij je korte hippe jasjes. Ze zijn lang, echt leer maar niet erg spannend qua motief. Dit paartje kost €27,56.


Ook object heeft een goedkoop en leuk paar lange handschoenen. Grijs en zacht lila zijn ze verkrijgbaar voor € 19,95.
De zaak van alles, V&D, heeft altijd leuke basic handschoentjes. Lederen doen het altijd goed, zijn warme en zien er stijlvol uit. Dit paar kun je in het rood, paars, bruin en zwart kopen en kost €22,95 bij V&D. Wat erg leuk is als je een basic jas draagt dan kun je die opleuken met een knallende kleur handschoenen. Veilig maar opvallend!

De Poohbeer handjes moet je ook eigenlijk altijd wel hebben. Erg effectief zijn ze niet maar zeker wel schattig. Wie wil jouw handjes niet vast houden als je deze draagt? Je kunt ze bij de V&D kopen voor €8,95 in het roze of in het zachtgrijs.

Een uitschietertje mag. Deze schatjes zijn namelijk minder goedkoop, ze kosten €49,59. Ze zijn dan natuurlijk ook van oilily dus je krijgt er wel kwaliteit voor. Echt een item voor de dames die goed op hun spullen kunnen passen. Totaal niks voor mij dus, ik moet gemiddeld om de maand nieuwe kopen. Winkels zijn blij met consumenten als ik.


H&M heeft zoals bekend altijd leuke prijsjes. Zo dus ook bij de wantjes en handschoenen. Dit paar is ontzettend vrouwlijk en is zacht voor je portemonnee. Ze zijn er in verschillende kleurtjes en kosten €5,95 per paar.

We'll keep in touch,

Fashion Heaven's angelKijk voor beautyblogs eens op http://www.prettybeautyland.blogspot.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten