maandag 18 oktober 2010

Swimsuit zonder zwemmen

Als kleine meid werd eens in de zoveel tijd gevraagd 'de wetsuits van zolder te halen.' Dit betekende dan dat we er met het gezin op uit gingen om te windsurfen. De wetsuit werd van te voren altijd even gepast, stel dat ik inmiddels al een grotere meid was. Een gehijs en getrek was het altijd, zoals bekend wil een droge wetsuit niet echt meewerken. Logisch want hij hoort gewoon 'wet' te zijn. Als de wetsuit dan eindelijk aangetrokken was moest ik toegeven, het zag er best stoer uit zo'n pak. Zelfs als beginner zag je er nog sportief uit, de wetsuit deed het halve werk. Het is alleen nooit bij mij opgekomen dit in vrije tijd te dragen. Bij iemand anders was dit wel het geval. Stom, had ik als windsurfer op moeten komen!
Even verder lezen? Klik dan op 'Meer lezen'.

Een hele leuke trend als ik eerlijk ben. Eentje waar je niet veel voor op het hoofd hoeft te krabben. Want de surf-dudes en chicks doen dit al langere tijd. Met zo'n pak ga je vanzelf wel even boodschappen doen, wat geld pinnen of een vriend ophalen. Die surfstijl is erin gesleten bij dat soort mensen, dat pak is voor hun als ondergoed. Nu is hij alleen over gewaaid naar de minder sportievere mensen, fashionista's zetten nu de trend voort.

Voor deze winter dus een nieuwe opgaaf. Geen zin om die panty foutloos aan te proberen trekken. Pak dan je wetsuit, ook een gehijs alleen minder risico op gaatjes. Het pak is ook nog erg warm ook, wol van 3 schapen is er niks bij. Heb je geen pak op zolder zoals ik of kun je er nergens een goedkoop vinden. Moet je helaas even afwachten, deze trend is pasgeboren en zal dus voorlopig nog niet te vinden zijn in de gemiddelde winkel.

Keep in touch!

Fashion Heaven's angelKijk voor beautyreviews ook eens op: http://www.prettybeautyland.blogspot.com/

1 opmerking:

  1. Ooeeeh, of gewoon een lekker warm jasje van wetsuit stof. Hmmm!

    BeantwoordenVerwijderen