dinsdag 19 oktober 2010

Sssnake Fashion

Tijgervelletjes en slangenhuidjes hebben in het verleden weinig aandacht van mij gekregen. Ik vroeger in een jurkje in tijgerprint, nee dankjewel. Slangenprint? Liever niet. Het heeft mij altijd een zeker ordinair gevoel gegeven. Het enige dat ik ooit aan velletjes heb gedragen zijn tijgerpantoffels van Sinterklaas 2 jaar terug. Niks fashion gerelateerds dus. Maar afgelopen weken ben ik volkomen van gedachte veranderd. De slangenvelletjes hebben mij overtuigd!
Wil je weten hoe? Even klikken op 'meer lezen.'!














Op mijn schoenenjacht van 2 dagen terug kwam ik naast de Koolaburra's ook ontzettend mooie ballerina's tegen. Het soort schoenen dat ieder meisje in haar bezit zou moeten hebben.
Mij werd verteld dat de ballerina's volledig van slangenleer gemaakt waren. Ze waren bezet met goudkleurige studs en op de neus een opvallende strik. Strikjes zijn helemaal mijn ding en passen weer thuis in de romantic fashion waar ik vorige week al over schreef. Op de foto hier rechts zie je dat ik de ballerina vasthoud. De danseressen muiltjes waren ook verkrijgbaar in prachtig zwart paardenhaar. En dan heb je een beeldschoon paar van kwaliteit en dat voor maar 110 euro.

Een leuke bijkomstigheid als je besluit deze muiltjes te kopen: slangenprint is nog in. Afgelopen zomer en lente hebben we het al steeds meer gezien mij Alexander McQueen's lijn. Hier op de foto rechts zie je een van de jurkjes uit zijn zomercollectie waar de print terug komt. Ook opvallend zijn de schoenen die erbij gedragen werden. Maar de print is nog steeds welkom in het straatbeeld. Dus verwelkom de junglelook, de printjes mogen nog!

We keep in touch!

Fashion Heaven's angel







Kijk voor beautyreviews ook eens op: http://www.prettybeautyland.blogspot.com/

3 opmerkingen:

  1. Die balleria schoentjes zijn cool, waren die ook 110

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En zijn ze ook echt slangenleer vraag ik me af? Waar koop je die, online???

    BeantwoordenVerwijderen
  3. kan ze online idd niet vinden. ballerina's doen vaak pijn bij de hiel, hopelijk hebben deze dat niet

    BeantwoordenVerwijderen