dinsdag 26 oktober 2010

Sieraad met magie

Je kent het wel, je bent gezellig op een feestje en terwijl je met iemand praat maak je een compliment. Een complimentje om het feit dat hij of zij mooi gekleed is, zijn haar mooi zit of zo'n mooie ring draagt. Dat laatste had ik gister dus. Je complimenteert iemand omdat je diegene een goed gevoel wilt geven of omdat je het oprecht meent. En gister meende ik het oprecht. Een kennis droeg een prachtige ring, chique en speels tegelijk. De stenen die als een bosje samen zaten waren wit van kleur en hadden tegelijkertijd wisselende kleurtjes. Het licht speelde met de ring. Zijn ze wit? Roze. Nee oranje! Weten waar zij deze ring vandaan had weten te halen? Lees dan verder.. klik hieronder op 'Meer lezen'.

De desbetreffende ring was van de Bijoux collectie van Swatch. Terwijl ik zelf wel aardig veel verschillende sieradenmerken ken wist ik niet dat het bekendste horlogemerk hier ook al aan meedeed.
Verrast dat ik was van de mooie ring. Onder de indruk dat ik niet kon vertellen welke kleur de ring bevatte.

Vandaag ben ik direct de collectie online gaan bekijken. Er zitten nog meer beauty's bij en zijn nog erg betaalbaar ook. Je hebt ze al vanaf ongeveer 35 euro. Ik geloof dat deze ringen je sieradencollectie absoluut aanvullen. Naast ringen hebben ze ook nog erg leuke kettingen, armbanden en oorbellen. Wel werd mij verteld dat haar ring z'n steentjes langzamerhand wel verloor. Swatch had aangegeven geen extra steentjes te kunnen aanbieden. Het arme ringetje is dus inmiddels hopeloos en aan het einde van zijn levensloop.

We'll keep in touch!

Fashion Heaven's angel

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten