maandag 11 oktober 2010

Boots van MOOV: Plassenstampers

Gister en vandaag was ik in onze modestad Amsterdam. Ik was daar om een goede vriendin van mij te bezoeken die haar 21 jarig bestaan vierde. Onderweg naar oud-west, waar zij woont, zag ik wat opvallends voorbij lopen. Het verbaasde me eigenlijk niks maar ik was toch verrast.

Ik kwam namelijk 3 verschillende mensen op straat tegen die plassenstampers droegen! Geen idee waar ik het over heb? De vrouwelijke en modieuze rubberen laarzen die je het veilige gevoel geven dat niks je voeten kan bezeren of beschadigen. Ze zijn deze winter namelijk helemaal terug te vinden. Ik ben er al sinds vorig winter helemaal gek van. Toen heb ik een paar van Ballin in de uitverkoop in Ommen gekocht bij een lief klein boetiekje waar spul wordt verkocht van Hugo Boss tot Keds.

Deze winter dus weer absoluut een aanrader! Op mijn Ballin's heb ik een winter lang gelopen en ze zijn nog ontzettend mooi. Het idee dat ik bij een plasje regenwater, plasje blubber of  een berg sneeuw niet hoefde te wijken was heerlijk. Eigenlijk erg onvrouwelijk maar fijn dat de mode eindelijk begon te snappen dat vrouwen soms ook wat comfort willen. Maar je kan er alles mee, zelfs stappen. Ik maak me nooit zorgen of ze vies of lelijk worden. 0% zorgen over onderhoud. Heerlijk deze dingen aan je voeten. Mijn kuiten krijg je hiermee niet koud.

Voor aanstaande winter heb ik besloten een tweede paar plassenstampers te willen aanschaffen. De vraag is alleen: welk merk? Tommy Hilfiger heeft bijvoorbeeld nog steeds een erg leuk paar. Deze zijn door het riempje en verschil in materiaal bijna geen kaplaarzen meer.
Ook MOOVboot heeft leuke. Op deze zou ik zo verliefd kunnen raken. Ze zien er hip uit maar blijven toch bij het basic idee van regenlaarzen en tuinieren. En ook deze hebben een embleem aan de zijkant die ze voor mijn gevoel wat meer stylisch doen lijken. Piazza Toscana heeft een paar plassenstampers in de collectie. Deze hebben al weer minder weg van plassenstampers door de combinatie van rubber met stof.

Mijn Ballin's waren in de uitverkoop en relatief goedkoop. Maar zo'n nieuw paar is mij als student toch een rib uit het lijf. Bijvoorbeeld de MOOVboot, kosten 200 euro!
Het idee dat het een investering is, troost me. Op naar een winter met veel regen, sneeuw en blubber!

Keep in touch,
Fashion Heaven's angel


Kijk ook eens bij http://www.prettybeautyland.blogspot.com/ voor beauty reviews!

4 opmerkingen:

 1. Zijn leuk die rubberenlaarzen, waar kan ik deze kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave laarzen! Mooi dat er bont van binnen zit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die tommy's kan ik online zo snel niet vinden.
  Waar haal jij deze vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die tommy's heb ik gegoogled, zitten gave bij, zijn mooi maar zitten ze ook voor winterlaars.

  BeantwoordenVerwijderen