vrijdag 15 oktober 2010

Panty review: versier je benen met Kunert!

Als ik eerlijk ben heb ik een bepaalde liefde voor beenversiering gekregen. Met een hippe panty of maillot maak je je outfit gemakkelijk af. Je kunt leuk combineren met aparte laarzen of een jurkje of taillerokje. Panty’s maken ook sexy! Het geeft je vrouwlijkheid toch altijd een boost als je benen in van die fijne dunne stofjes verpakt zitten. Mijn benen zien eruit als lopende cadeautjes! In welke panty’s gaan we ons deze herfst/winter alleen hijsen? Dure of goedkopere? Ik heb deze week een panty getest uit een hoger prijssegment. Wil je weten hoe dit is bevallen? Klik dan hieronder op verder!


Deze week heb ik mijn beentjes verwend met een panty van Kunert. Mijn kunert is in Espresso kleur en heeft een romantisch verticaal streepje over mijn benen laten lopen. Het streepje doet me denken aan het kant van mijn oma vroeger. Zo eentje die over het beddengoed loopt. De verpakking is minimalistisch maar wel chique. Een paar mooie benen versiert de voorkant met voorop koperkleurige letters ‘Kunert’.
Als ik de Kunert aan heb denk ik twee dingen: sexy en lang! Mijn benen willen er graag langer uitzien met zo’n streepje en het doorzichtige maakt het sexy. Ik test hem met een Koolaburra laarsje en een pump met openteentje. Voor speciale gelegenheden is de pump geschikt en het laarsje maakt hem geschikt voor naar school of werk. Wat een multifunctionele dingen zijn het ook!Ik heb heel veel panty’s versleten. De meesten waren tot nu toe nog gewoon van H&M. Maar ik moet zeggen dat ik steeds vaker kies voor een wat duurdere panty. Dit heeft twee redenen: de panty gaat veel langer mee en de motiefjes zijn mooier en spannender. Deze Kunert kost in de winkel 12 euro en is verkrijgbaar bij o.a. De Bijenkorf. Het kost wat maar het is het absoluut waard. Als ik de panty een dag gedragen heb en de stof nog eens goed uittest op stevigheid weet ik het zeker: dit schatje gaat mij en mijn sokkenmand voorlopig nog niet verlaten!

Fashion Heaven's angel

6 opmerkingen:

 1. Juliana A. Mich.15 oktober 2010 om 08:00

  Wat een leuk verhaal! ".. lopende cadeautjes.." fantastisch! En voor die 12 euro ben ik helemaal verkocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verhaal zeg! Ik ben inmiddels mijn goedkope panty's ook wel zat, ze gaan zo snel kapot! En nagellak alleen werkt echt niet. Waar koop je die goede panty's?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idd. Kun je vast ook wel online krijgen en anders beijenkorf

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeeeh, Mooie panty Domi! En natuurlijk een super leuk verhaal erbij!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Online panties zie je ook meer, komen deze ook van een webshop?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ken je nog meer merken naast Kunert, ga ik eens op google kyken

  BeantwoordenVerwijderen